megan-prvi-put-u-javnosti-nakon-porodjaja:-svi-gledaju-u-novi-detalj-koji-i-ona-i-kejt-nose-na-ruci-i-ima-prelepu-simboliku

08.06.2019. 16:13

Tradicionalna ceremonija za rođendan kraljice Elizabete dovoljno je važna prilika u kraljevskoj porodici da se Megan prvi put pojavi u javnosti nakon što je pre mesec dana postala majka malenog Arčija.

Megan prvi put u javnosti nakon porođaja Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl (37) izabrala je važnu manifestaciju „Trooping the Colour“ da se vrati s porodiljskog odmora.

Prošle godine, Megan je zablistala u roze haljini odmah nakon kraljevskog venčanja, a mnogi su njen modni odabir proglasili očiglednim kršenjem pravila jer je jedina od zvanica na ceremoniji imala gola ramena.

Ove godine je Megan igrala na sigurno i obukla konzervativnu haljinu svog omiljenog dizajnerskog brenda Živanši uz šeširić Noela Stjuarta.

Kejt i Vilijam sa mlađim sinom LuisomFoto: Profimedia

U žutoj neodoljivoj haljini svog omiljenog dizajnera Aleksandera Mekvina pojavila se Kejt Midlton. Rivalstvu među jetrvama nema traga, a to su pokazale i jednim malim detaljem koje su nosile na ruci.

Naime, oštro oko fanova kraljevske porodice uočilo je da Megan na ruci nosi novi, treći prsten, takozvani „eternity ring“, isto kao i Kejt. Simbolika „prstena večnosti“ predstavlja posvećenost ka nekoj osobi i sestrinsku povezanost. Poklanja se kako bi se obeležili važni događaji poput rođenja bebe ili godišnjice braka.

Neki ovaj prsten povezuju sa prijateljstvom Kejt i Megan, dok drugi kažu da je to najverovatnije bio poklon od Harija povodom rođenja njihovog sina Arčija, takozvani „push present“. Šta vi mislite?