megan-se-tek-porodila,-a-sve-oci-uprte-su-u-zenu-sa-slike:-ona-je-kljucni-faktor-meganinog-braka,-a-evo-koja-joj-je-uloga-u-zivotu-kraljevske-bebe

06.05.2019. 16:30

Tek što se Megan Markl porodila, sve oči već su uprte u ovu ženu.

Megan i Džesika Foto: Profimedia

Nakon vesti da se Megan Markl porodila, i da su i ona i sin dobro i zdravi, pored govorkanja o mogućem imenu, sledeća tema kojom se javnost zanima je moguća kum, i sve oči uprte su u Džesiku Mulroni, najbolju prijateljicu Megan Markl.

Ne samo da joj je Džesika najbolja prijateljica, već i nezvanični stilista. Njih dve su tako bliske da je Džesikina ćerka Ajvi bila odabrana da nosi cveće na kraljevskom venčanju.

Takođe, upravo je Džesika isplanirala kraljevsko venčanje, i ne samo to – Hari i Megan su se na početku veze krili baš kod nje. U to vreme, Hari se veoma zbližio sa Džesikinom decom i tada je začeto čvrsto porodično prijateljstvo.

Jedini mogući problem, kako pišu mediji, mogla bi da bude činjenica da Džesika živi na relaciji Toronto-Njujork, pa će, po svoj prilici, ona biti „kuma na daljinu“. To, međutim, ne bi trebalo da bude neki problem, jer Džesika je vrlo čest gost u domu Megan i Harija.