megan-se-vratila-i-ponovo-modno-dominira!-njena-haljina-je-dokaz-da-je-manje-vise,-ali-gledajte-samo-cipele-muskarci-ovaj-model-bukvalno-preziru!

30.06.2019. 12:01

Nedavno je u Londonu održana zanimljiva sportska prigoda „Major League Baseball“, a u okviru ovog događaja viđen je i revijalni okršaj čuvenih Boston Red Soksa i Njujork Jenkija.

Megan Markl Foto: Profimedia

Kako je čitava manifestacija organizovana u saradnji sa fondacijom princa Harija nikoga nije iznenadilo njegovo prisustvo, ali su se okupljeni i te kako šokirali kada se vojvoda pojavio u društvu supruge Megan.

Njeno pojavljivanje izazvalo je pravo oduševljenje na olimpijskom stadionu u Londonu, a ovo je drugi put da se lepa Amerikanka prošetala u javnosti nakon porođaja.

Novopečena mama od obe ekipe dobila je minijaturne dresove za svog sinčića Arčija, a ovo je Megan razveselilo i obradovalo, pa se gotovo zacenila od smejanja. Inače, pre udaje za Harija ona je u nekoliko navrata viđena u dukserici sa logom Jenkija, pa mnogi veruju da je nekadašnja glumica njihov veliki fan.

Inače, Megan je bila sjajno stilizovana, kao i uvek, a ovog puta odlučila se za krajnje jednostavnu, a ipak odličnu odevnu kombinaciju. Ona je blistala u crnoj haljini A kroja sa potpisom dizajnerke Stele Mekartni, a ovim modelom vešto je prikrila postporođajni stomačić, koji polako, ali sigurno skida.

Vojvotkinja od Saseksa je uz ovu slatku kreaciju, sa debelim kaišem oko struka, ponela ravne baletanke u špic brenda „Aquazzura“. Megan najčešće nosi obuću upravo ove modne kuće, a do sad smo je nebrojeno puta videli u njihovim salonkama „Deneuve“ sa potpeticom od 10 santimetara.

Elegantna kao i uvekFoto: Profimedia

Crne baletanke koje je nosila su praktično kopija pomenutih salonki, ali su ipak daleko praktičnija i udobnija varijanta. Ovaj model obuće žene širom sveta obožavaju, s obzirom da je istovremeno elegantan i kežual, te da se lako kombinuje, no prema brojnim istraživanjima muškarci upravo baletanke smatraju „najružnijom ženskom obućom“.