megan-vs.-kejt:-uporedili-smo-prve-slike-sa-bebom-i-evo-razlika!-koja-je-vas-vise-odusevila?

08.05.2019. 22:16

Kako nalaže tradicija kraljevske porodice, žene iz palate nakon porođaja uz podršku supruga poziraju sa bebom za prve fotografije koje svet željno iščekuje. Megan Markl je svoje novorođenče predstavila danas, a evo kako je to uradila Kejt Midlton u aprilu 2018. godine kada je na svet donela malog Luisa.

Megan Markl i Kejt Midlton nakon porođaja Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl danas je uz svog supruga Harija prvi put pokazala Arčija Harija i blistavim izgledom posle porođaja sve oduševila.

Megan i Hari sa bebomFoto: Profimedia

Megan je pozirala u beloj haljini sa pojasem ispod grudi koja je naglasila njen još uvek postojeći trudnički stomak. Uparila ju je uz bež salonke na visoku štikla, kosu uvila u blage talase, a lice diskretno našminkala.

Kejt i Vilijam nakon rođenja sina LuisaFoto: Profimedia

Kejt Midlton je pre godinu dana pred javnost prvi put izašla držeći u naručju sina Luisa u crvenoj haljini midi dužine. Budući da je pozirala samo 8 sati nakon porođaja, i njen trudnički stomak bio je veoma vidljiv. Isto kao i Megan, Kejt je obula bež salonke, ali na malo nižu štiklu.

Time što je u rukama držao bebu, Hari je prekršio kraljevsku tradicijuFoto: Profimedia

Jedina velika razlika između ova dva portreta je u tome ko drži bebu. Kejt i Vilijam ispratili su tradiciju i pozirali sa bebom u maminim rukama, dok su Hari i Megan još jednom prekršili pravila i bebu od Saseksa je držao ponosni tata Hari.

Koja od ove dve porodilje je vas više oduševila?