melanija-je-pokorila-svet-u-ovoj-savrsenoj-haljini:-nista-jednostavnije-niste-videli,-a-izgleda-toliko-mocno!

09.05.2019. 21:23

Nedavno su Melanija i Donald Tramp bili domaćini velika zabave u Beloj Kući, a sve kako bi promovisali inicijativu protiv nasilja na Internetu, ali i zloupotrebu drroge. Prva dama Amerika zvanice je dočekala sa širokim osmehom, poželevši im dobrodošlicu, a po običaju oduševila je modni svet svojim jednostavnim, a moćnim izdanjem.

Melanija Tramp Foto: Profimedia

U proteklim godinama Melanija Tramp preferira da nosi haljine midi dužine koje od struka naniže imaju A formu, pa su takve praktično postale njen zaštitni znak. I ovog puta se upravo u jednoj takvoj pojavila, istakavši svoju vitku, lepu figuru.

Divan letnji model teksas haljineFoto: Profimedia

Ovog puta izbor je pao na krajnje jednostavnu haljinu od teksasa koju krase beli šavovi i kaoš oko struka, a potpisuje je novozelandska dizajnerka Emilija Viksted, čije kreacije rado nose i vojvotkinje Kejt Midlton i Megan Markl.

Lepa Slovenka upotpunila je izdanje klasičnim salonkama u boji kože i sa tankim kaišićem oko zgloba, a iza ovih luksuznih cipela stoji njen omiljen dizajner Kristijan Lobutin. Ova 49-godišnjakinja nakit nije nosila, što nije čudno za nju, a opredelila se i za veoma jednostavnu frizuru i šminku.

Šta vi kažete – dopada li vam se ova trendi haljina?