melanija-je-uvek-u-centru-paznje,-ali-sinoc-su-svi-pricali-samo-o-haljini-ivanke-tramp:-ova-zena-je-ikona-stila-iz-senke-–-ne-zna-se-u-cemu-bolje-izgleda!

Lepa Slovenka se pojavila u nekoliko fenomenalnih izdanja, a najviše pohvala pokupila je njena bela Dolče i Gabana haljina uz koji je uklopila prikladan šešir sa okruglim obodom.

Blistala je i sinoć na državnom banketu u Bakingemskoj palati, čiji je domaćin bila britanska kraljevska porodica, a tom prilikom njen izbor pao je na elegantnu i svedenu belu haljinu do poda i rukavice do lakta. Zanimljivo je da su pored Melanije i kraljica Eliazbet, kao i Kejt Midlton i Kamila Parker bile u belom, premda to službeni protokol nije zahtevao.

Zvanični dres kod bio je „white tie“ (bela kravata), što ipak ne znači da dame treba da se pojave u belom, već tradicionalno označava da je obavezno nositi duge toalete, dok bi muškarci trebalo da budu u smokingu sa belom leptir mašnom.

Obilje belih haljina razbila je kreacija Ivanke Tramp, koja se u društvu supruga pridružila ocu na trodnevnom putovanju. Donaldova najstarija ćerka odlučila se za raskošnu Carolina Herrera haljinu u svetloplavoj boji sa sitnim teget cvetićima u gornjem delu ove kreacije, a sve je upotpunila bogatom bisernom ogrlicom.

A spectacular State Banquet hosted by Her Majesty The Queen at Buckingham Palace 🇺🇸🇬🇧 pic.twitter.com/kP0TVodzdv— Ivanka Trump (@IvankaTrump) June 3, 2019

Inače, ova toaleta vredna neverovatnih 12.000 dolara podelila je korisnike društvenih mreža, i dok je jedan deo njih tvrdio da „nema dovoljno lepih reči“ da opišu njen izbor, drugi su tvrdili da izgleda krajnje neprikladno za kraljevski događaj.

Ovaj neobičan, a ipak odličan izbor pokazao je da je Ivanka ikona stila iz senke, na koju svakako treba obratiti više pažnje… Premda je uglavnom uvek Melanija ta u koju su uprte oči modnog sveta, i ova 37-godišnjakinja ima šta da pokaže, a to je i dokazala u prethodna tri dana, kada je baš poput i njene maćehe iznela odlične autfite.

Tako smo je videli u retro belom kompletu sačinjenom od sakoa sa puf rukavima i plisirane midi suknje, a kao posebno osvežavajuć detalj nametnuo se efektan fascinator.

Još jedno fenomenalno izdanje Ivanke TrampFoto: Profimedia

Danas je, pak, Ivanka izgledala vrlo atraktivno u modernoj crno-beloj haljinici od prozračnog materijala, a upravo ovakav model idealan je za letnje i prolećne dane.

Da li se vama dopada Ivankin stil?