melanija-pokusala-da-spase-donalda-velikog-blama,-ali-se-on-vec-okliznuo-i-to-pred-kraljicom

Veoma neprijatna situacija se desila u Bakingemskoj palati kada je kraljica pitala Donalda da li prepoznaje statuu srebrnog konja.

„Ne“, rekao je, i pretpostavljamo da se Melanija (više od kraljice) sledila od njegovog „ne“, ali je odmah dodala:

„Mislim da smo to prošle godine poklonili kraljici“.

Trump was also shown the pewter horse that he’d given the Queen last year in his visit to Windsor. He was asked if he recognised it and he said “no”! Melania came to his rescue and said “I think we gave that to the Queen”. pic.twitter.com/SaIXvhUb7P— Emily Andrews (@byEmilyAndrews) June 3, 2019

Eh, blama! Izvini, Donalde, ali jeste blam. Predusretljiva gospođa Tramp jeste malo „izvadila stvari“, ali šteta nije mogla skroz da se popravi.

Sigurni smo da će kraljica dugo pamtiti ono Trampovo „ne“. A Tviter se ludo zabavlja.

What is it that #Melania sees in the #Trump? Besides his obvious charm. #TrumpinLondon #London pic.twitter.com/QT0Py0g28e— Mike Connor (@michaelhconnor) June 3, 2019

Neki se pitaju šta li je to Melanija videla na Trampu osim njegovog „očiglednog šarma“.

Comparisons go viral of #Melania #Trump and #Princess #Diana #uk pic.twitter.com/C0G4V61u8W— rita khoury (@ritakhoury10) June 3, 2019

A mnogi vide vezu između stajlinga Melanije Tramp (prva dama nosila je haljinu modne kuće „Dolče&Gabana“ i šešir Herva Pjera) i princeze Dajane i modno izdanje supruge američkog predsednika vide kao omaž pokojnoj princezi Dajani.

Neki poručuju da su nove slike Melanije dokaz da je prva dama zatezala lice- komentari se „golimaju“, jer u ovom momentu Tviter najviše interesuju lica sa slike.

Trampovi stižu u Veliku BritanijuFoto: Profimedia

Trampovi su pod lupom od trneutka dolaska u Veliku Britaniju pre nekoliko dana, zapazili su tada vredni posmatrači da je Melanija stigla u „Barberi bluzi“ od 650 funti.

Trampovi sa princom Čarlsom i vojvotkinjom od KronvelaFoto: Profimedia

Bračni par Tramp sreo se i sa princom Čarlsom i vojvotkinjom od Kronvela koja je poput Melanije bila u beloj odeći.

U belom je i Ivanka Tramp koja je u Britaniji sa suprugom Džaredom Kušnerom, oboje su u ulozi visokih predstavnika američke administracije.

Ivanka TrampFoto: Profimedia

Slobodno kažite da je Ivankin šešir kao „otpali“ do fasade (Donaldova ćerka na čudne načine pokušava da odećom ispoštuje tradiciju zemalja koje služebno posećuje, setite se njenog, ali i Melanijinog izdanja iz Vatikana, bilo je za plakanje).

Ali je zasad neprevaziđen onaj koji je Melanija nosila u aprilu 2018, na susretu sa Brižit i Emanuelom Makronom u Beloj kući.

Pobednički šeširFoto: Profimedia

Videćemo da li će do kraja nadmašiti žutu haljinu u kojoj je bila na prošlogodišnjoj večeri čiji su domaćini bili tadašnja premijerka Tereza Mej i njen suprug Filip.

Tereza se nedavno povukla sa mesta prvog čoveka britanske vlade (sada je premijerka u ostavci do izbora novog predsednika vlade), a videćemo da li će gospođa Tramp prošetati u još jednom izdanju koje će neke podsetiti na stil Mišel Obame.

Sa Filipom i Terezom Mej prošle godine u BritanijiFoto: Profimedia

Napravila je pomak kada je u pitanju odeća za susrte sa kraljicom.

Bila je i 2018. u belom, ali je ove godine bolje stilizovana.

Prošle godine sa kraljicomFoto: Profimedia

Samo što se Tramp ne menja, krši protokol i ove godine.

Podsećanja radi, 2018. je za tri minuta porušio 10 pravila pa kraljica nije mogla da se načudi. Protokol je rušila i Melanija poklonivši se kraljici prilikom pozdravljanja.

Why were you lumbering around like a drunken toddler with the queen yesterday?#ShambolicChoad#SaturdayMorningpic.twitter.com/YMObnFGmt5— Holly Figueroa O’Reilly (@AynRandPaulRyan) July 14, 2018

A kada je Elizabeti Tramp okrenuo leđa, ona je doživela šok života (ove godine ju je „pustio“ da ide ispred njega).

Ali je preživela, kao što će se izboriti i sa ovom posetom.

Da li će svet preživeti? Videćemo!