melanija-u-velikom-stilu-napustila-britaniju:-slika-sa-makronom-je-najveci-hit,-a-o-ovom-detalju-ce-se-tek-pricati

Prva dama Amerike Melanija Tramp prisustvovala je danas u Portsmutu na svečanosti “D-Day 75 Commemorations”. Na ovom službenom putu pobrala je simpatije modne javnosti pa je rešila da u velikom stilu završi posetu.

Pojavila se u beloj boji i sa prekrasnim belom šeširom, a o njenim šeširima se uvek pričalo, od belog velikog koji je nosila na susretu sa Brižit Makron u aprilu prošle godine u Beloj kući preko belo- teget koji je nosila pred Britancima pa do ovog belog.

U ovom izdanju izašla je pred kraljicu i ako možemo da primetimo, roze je definitivno boja Elizabete II. I molim vas, obratite pažnju na njene naočare. Zbog tog detalja ovaj put zasenila je čak i Melaniju.

Nego, da se vratimo prvoj dami.

Tereza Mej, princ Čarls, Elizabeta II, Donald i Melanija TrampFoto: Profimedia

Melanija se sigurno mnogima dopala u ovom izdanju, a potpuno očaran njome bio je Emanuel Makron, predsednik Francuske. Oduševljenje prvom damom SAD otkrio je ranije i samo ga potvrđuje (Makron inače ima manir da na susretima sa poznatim damama bude euforično srećan, u tom raspoloženju je protekao i njegov susret sa Rijanom).

Emanuel Makron se pozdravlja sa Melanijom TrampFoto: Profimedia

Bilo je danas i uzajmanih osmeha između Melanije i Donalda, njegovog ćaskanja sa kraljicom (da li se Elizabeta navikla na Trampa) do srdačnog pozdrava Trampovih domaćinima prilikom ulaska u avion kojim su se uputili u Francusku.

Melanija je baš raspoložena kada je u Britaniji, a kraljevska porodica je izgleda sjajan domaćinFoto: Profimedia

Melaniji je baš prijao boravak u Velikoj Britaniji, a jednim detaljem je sve zaintrigirala.

ZAŠTO SE TOLIKO PRIČA O STILU ANE IVANOVIĆ:

Tramp u zanosuFoto: Profimedia

Znate kako se prva dama s vremena ne vreme pojavi sa naglašenim stomakom u javnosti.

Nakon operacije bubrega koju je imala prošle godine, problem je bio uklonjen, a sada se vratio.

Stomačić Melanije TrampFoto: Profimedia

Sjajno je što Melanije nema kompleks da ga sakriva, samo da nije stomačić najava neke velike vesti? Deo američke javnosti ne odustaje od ideje da bi Trampovi posle sina Barona mogli da dobiju drugo dete.