Metle u ruke!

  U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Sutra od 9 do 17 sati Grad Prokuplje u saradnji sa Javno-komunalnim preduzećem „Hameum“ organizuje veliku akciju čišćenja grada.

  Ova akcija organizuje se sa ciljem da naš grad, uređen i čist dočeka predstojeću zimu, ali i da se podigne svest svih nas o značaju zdrave životne okoline u kojoj živimo.
  Ovim putem, pozivaju se direktori javnih preduzeća i ustanova, škola, zaposleni, učenici, ali i svi građani koji žele da daju svoj doprinos u velikom spremanju našeg grada, da se u što većem broju odazovu akciji i tako doprinesu njenoj uspešnoj realizaciji.
  Kako je planirano, sa čišćenjem i sakupljanjem otpada počeće se od samog ulaza u Prokuplje, kod kasarne, sve do mosta, dok će druga ekipa biti raspoređena u Sokićevom naselju. Akcija će obuhvatiti i čišćenje i uređenje prostora kod Sportske hale, priobalja reke Toplice, od mosta prema fabrici Leoni, sve do Stražavačke reke.
  -Kako je čišćenje organizovano na više gradskih lokacija, građani će moći da se priključe ekipama i u svojim mesnim zajednicama, saopšteno je iz Grada Prokuplja.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=474166


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...