U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

    PROKUPLJE- U okviru velike akcije uređenja infrastrukture u Prokuplju, ovih dana završeni su radovi na asfaltiranju još dve gradske ulice.

    Kako ističe član Gradskog veća za infrastrukturu, Žarko Koprivica, posle rekonstrukcije i izgradnje nove vodovodne linije u Ulici Bate Stefanovića, završeno je i njeno asfaltiranje u dužini od 80 metara.

    -Ova ulica bila je u veoma lošem stanju, tako da je njena rekonstrukcija bila neophodna. Na mestu gde je više decenija bila kocka, sada je novi asfalt, što znači da će kretanje pešaka, ali i vozila biti mnogo lakše i bezbednije, izjavio je većnik Koprivica.I Poštanska ulica dobila je novi izgled ovih dana. Dotrajali asfalt zamenjen je novim, u dužini od 60 metara, a postavljene su i nove, nivelisane šahte.

    -Lokalna samouprava nastavlja sa uređenjem ulica, trotoara i druge komunalne infrastrukture, kako bi građani imali što bolje uslove za život. Nastavljamo sa radovima, kako bi sve ulice u gradu, ali i po selima bile uređene, istakao je član Gradskog veća Žarko Koprivica.

    Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=468023