micic-je-vec-heroj-utakmice:-a-ovo-je-devojka-koja-mu-je-ukrala-junacko-srce

10.09.2019. 13:14

Mnogi su pomislili da Vasilije Micić neće igrati danas u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini jer mu je pre samo nekoliko dana preminula mama Vesela Micić. Ali on je danas na utakmici protiv Argentine izašao na teren!

Vasilije Mićić Foto: Vasilije Micic / Instagram

Bravo, Miciću! Vrhunski profesionalizam i ogromnu snagu je pokazao danas odlukom da nastavi takmičenje. I on je već heroj ove utakmice.

Koliko je teško doneti takvu odluku, zna on i oni koji su se našli u sličnim situacijama.

A značajno mu olakšavaju saigrači, kao i ceo stručni štab naše reprezentacije, navijači, njegov klub Anadolu Efes i devojka.

Uz Micića je njegova partnerka sa slike! Njih dvoje mesecima unazad privlače interesovanje javnosti, i na Instagramu i van ove društvene mreže.

Prelep par kako iz zovu na Instagramu u vezi je četiri godine. Ozbiljan je to staž, zar ne? Kako bi stručnajci za ljubav rekli, prešli su onaj najkritičniji period, period “testiranja”.

Emotivac Micić stalno na Instagramu objavljuje fotografije sa devojkom. On definitivno nije muškarac koji smatra da osećanja treba kriti.

Bravo, Vaso, i za to!

Uz Vasilija koji je često javno pokazivao ljubav prema mami je i njegova sestra Nina Micić, poznata snouborderka.

Nina MićićFoto: Javna odbrana / youtube

Nina je Vasina starija sestra koja je na Zimskom Evropskom festivalu mladih 2007. u Haki u Španiji osvojila srebrnu medalju u paralel slalomu kao prvi srpski sportista kojem je pošlo za rukom da osvoji medalju na ovom takmičenju.

Nina se redovno takmiči na Svetskim prvenstvima i Svetskom kupu.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.