Prenosimo u celosti saopštnje povereništva Narodne stranke Blace

Poštovani gradjani obaveštavamo vas da je lokalna vlast samo u protekloj budzetskoj godini na troškove javnog informisanja potrošila preko 3 miliona 300 hiljade dinara, a da se sa tom praksom nastavlja i dalje. Značajan deo tih sredstava otišao je prema Radio televiziji Kruševac i to gradjani optine Blace treba da znaju.

Ovom prilikom osvrnućemo se pre svega na JKP Blace. JKP Blace je u katastrofalnom stanju.U proteklom periodu iz  JKP Blace na kontu advokatskih usluga izvučeno je preko 9 miliona dinara. Radnicima se duguju tri plate, lokalna vlast  traži od JKP-a  da smanji broj zaposlenih, a u isto vreme brat predsednika opštine stupa u stalni radni odnos u Domu zdravlja u Blacu. I umesto da se bavi rešavanjem problema JKP-a koje je u katastrofalnom stanju, a posledica te činjenice je da je čistoća grada nikada na nižem nivou , a ispaštaju gradjani ,vlast pokušava da se obračuna sa neistomišljenicima koji su ukazali na postojeći problem u JKP Blace…

Pozivamo javno  članove povereništva SNS Blace da odgovore na pitanje, a oni će sami da se pronadju koji su, kako to sad odjednom Milan Čurčić postade prihvatljiv, a do pre samo nekoliko sedmica govorili su o njemu  da ga prate brojne korupcionaške afere, da zadružni berač koristi u private svrhe, da je  Milan Ćurčić loš čovek…Očigledno da u celoj toj priči povereništva SNS Blace nema nikakvog smisla za javni interes već samo za njiihove pojedinačne, lične interese.

Nastavljamo sa borbom i  sa oštrom kritikom kako lokalne tako i republičke vlasti. Od dolaska  SNS-a na vlast  2012.godine  Srbiju je napustilo preko 670 hiljada ljudi. Posledice politike vlasti SNS-a  su pogubne, ali svemu jednom dodje kraj!

Narodna stranka nastavlja opozicionu borbu zajedno sa političkim saveznicima okupljenim unutar Saveza za Srbiju, i potpisnicima Sporazuma sa naordom proizašlog iz protesta 1 od 5 miliona.

Poverenik NS Blace Miloš Milinčić