milica-je-zaradila-milion-evra,-a-sebi-nije-kupila-ni-tasnu:-momci-su-trosili-njen-novac-kao-da-je-njihov…

20.06.2019. 15:16

Jedna od naših najboljih košarkašica i nekadašnji kapiten reprezentacije Milica Dabović u ljubavi nema toliko sreće kao na terenu. Svojom najsjajnijom medaljom smatra sina Stefana, a za svoje nekadašnje momke kaže da su bili pogrešni izbori. Neke su je veze finansijski mnogo koštale i to ne krije.

Milica Dabović Foto: Instagram

-Do sad sam zaradila igrajući košarku više od milion evra, ali se, ništa od toga nije zadržalo kod mene, samo dva stana- kaže Milica u razgovoru za BGonline. -Trošilo se puno, sa radošću sam delila svima koje volim, a kamo sreće da sam kupila 10 Šanel torbi, ali nisam nijednu kupila. Najskuplje što sam sebi tad priuštila bio je crveni dvosed kabriolet Mercedes SLK koji je moj tadašnji dečko prodao bez mog pristanka. I neka svo zlo ide s tim. Biće kola, kupicu ih ja, ali mi je žao što sam primila takvu osobu u svoju kuću. Govorili su mi porodica i prijatelji za neke momke da nisu za mene, ali nisam odmah prihvatala i kasno sam progledala – iskrena je Milica.

Milica DabovićFoto: Instagram

Planira da igra košarku do četrdesete a zatim da se sa svojim sinom Stefanom preseli negde van grada.

-Moja penzija će biti 1000 e, a rata za kredit za prelepu montažnu kuću oko 300e. Kupiću plac na kojem ćemo imati našu kućicu iz bajke i živećemo tamo Stefan, ja i naši psi. To je jedino o čemu maštam.

Atraktivna košarkašica je do imala do sad buran privatni život. Javno je govorila o tome kako je bila žrtva psihičkog i fizičkog nasilja, a o tome kako je oprostila i odlučila da živi ispunjena ljubavlju a ne mržnjom možete pročitati OVDE.