U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

    BLACE- Učenik generacije Srednje škole “Blace” Milica Maksić prisustvovala je svečanom prijemu kod prestolonaslednika Aleksandra i princeze Katarine Karađorđević.

    U ime Kraljevskog Doma Karađorđevića a na osnovu predloga nastavničkog veća uz saglasnost Ministarstva prosvete Milica Maksić dobila je pohvalnicu za iskazan izvanredan uspeh u završnom srednjem obrazovanju

    Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar bio je  domaćin tradicionalnom prijemu za više od 600 najboljih učenika završnih razreda srednjih škola iz Srbije i Republike Srpske, u belom dvoru na Dedinju.

    Prijemu najboljih srednjoškolaca prisustvovalo  Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina, Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Natalija Trivić, ministarka prosvete i kulture Republike Srpske, predstavnici partnera u projektu – kompanija NCR i Link Group, članovi Krunskog saveta, Hor apostolske hrišćanske crkve iz SAD kao i brojne druge ličnosti iz sveta kulture, umetnosti i nauke.

    Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=468484