milijarder-prosetao-sa-45-godina-mladjom-suprugom,-a-svi-mu-gledaju-u-desno-oko-i-pitaju-se-sta-nije-u-redu

Vlasnik Formule 1 Berni Eklston (88) od 2012. godine u braku je s Fabianom Flosi. Ovo mu je treći brak, a iako su prognoze da će ljubav opstati bile loše, par odoleva svim izazovima.

Berni Eklston i Fabijana FlosiFoto: Profimedia

Berni je nedavno viđen u šopingu po londonskim ulicama, a društvo mu je pravila 43-godišnja supruga Fabijana Flosi, s kojom se venčao u avgustu 2012. godine.

Obavljali su šoping u jednoj radnji s opremom za jogu, ali ovaj put pažnju nije privlačila velika razlika u godinama između para, već njegova nemogućnost da otvori levo oko iz nepoznatih razloga.

Bernijevo oko zaokupilo svu pažnjuFoto: Profimedia

Berni se rodio gotovo slep na desno oko, zbog čega je ceo život nosio naočare, a prošle godine u Londonu je završio i na operaciji skidanja dioptrije, pa može biti da zbog toga sada ima neke komplikacije sa vidom.

Podsetimo, vremešni Berni je četvrta najbogatija osoba u Velikoj Britaniji, s bogatstvom koje se procenjuje na 4,2 milijarde dolara, a prvi put se venčao davne 1952. godine s Ajvi Bamford, s kojom je dobio ćerku Deboru.

Bila je tu i 17-godišnja veza s Tuanom Tan, koja se završila 1984. godine kada je njegova druga supruga Slavica Radić prvi put zatrudnela.

U braku su od 2012. godineFoto: Profimedia

Za 23 zajedničke godine par je dobio ćerke Petru i Tamaru, a krajem 2008. godine britanski „The Sun“ otkrio je da se atraktivna Riječanka iselila iz njihovog doma i zatražila razvod. Iz braka je navodno izašla bogatija za jednu ili 1,5 milijardi dolara.

Fabijana Flosi, potpredsednica marketinga za Grand Pri u Brazilu, postala mu je supruga 2012. godine. Iako je nakon razvoda od Slavice izjavio da više ne planira da se ženi, čini se da je sve palo u vodu kada je upoznao Fabijanu.