milion-ljudi-gleda-na-instagramu-gleda-u-kubansku-kim-kardasijan:-hvali-se-oblinama,-ali-su-one-potpuno-fejk-evo-dokaza-koji-ledi-poglede

21.04.2019. 16:35

Zavladala je Instagramom gde je prati milion ljudi. Ističe se provokativnim stilom i isticanjem oblina na koje je veoa ponosna. Proverili smo se, ali ipak, nisu prirodne.

Klaudija Sampedo i Džulijus Pepers Foto: Profimedia

Američku rijaliti zvezdu Klaudiju Sampedo i njenog partnera, igrača bejzbola Džulijusa Pepersa sa kojim je u vezi od 2014. godine, “uhvatili su” kako se baškare u Majamiju, na jahti.

Klaudija u minimalnom animal kostimuFoto: Profimedia

Kubanska Kim Kardašijan Vest, kako zbog oblina zovu Klaudiju, na Instagramu je manje-više iskrena. Ima na njenom profilu i fotošopiranih slika, ali i realnih fotografija na kojima je ona baš onakva kakva je i u stvarnosti.

Ono što privlači veću pažnju od footšopiranih slika jeste snimak iz 2017. godine na kojem mama Kiane Skaj izgleda drugačije nego danas. U prevodu, imala je tada manje izražene obline.

Da Klaudija Sampedo nije “prirodna”, još bolje je ilustrovala ova slika na kojoj se jasno vidi da ima implante u zadnjici. Baš kao Kim sa kojom je toliko porede.

Slika koja je najveći šokFoto: Profimedia

Ako i dalje mislite da je veštački izgled zaista lep, pogledajte još jednom Klaudijine slike i 100 odsto smo sigurni da ćete se razuveriti.