minut-vam-treba-da-osvojite-poklon:-na-ovim-stranama-krije-se-odgovor-zlata-vredan

07.08.2019. 19:52

Postoji pitanje na koji bi svi da saznaju odgovor.

„Druga ljubav mog života“ Viktorije Volter samo za vas Foto: RAS Srbija

A ono glasi: „Da li je samo jedna ljubav prava u životu ili naše srce ima pravo na još jednu šansu?“.

Kompleksno zvuči, zar ne? Ali je veoma važno jer, kako kažu, sve počinje i završava se ljubavlju. Možemo nakratko da se pretvaramo da nije tako, ali kada rešimo da budemo iskreni i prema sebi i drugima, priznamo istinu.

Sjajan odgovor na pitanje ponudila je autorka Viktorija Volters u knjizi „Druga ljubav mog života“. Ovo je dovoljno da vas zaintrgira da pročitate roman, a mi ćemo vam nagovestiti radnju koja se odvija u kornvolskom gradu Taltingu: glavna junakinja je Rouz koja je plenila pozitivnošču. Talentovana za slikanje bila je ludo zaljubljena u Lukasa, a onda je u 24 – oj ostala udovica. Sve se promenilo, ali šansu da se sve izmeni, ponovo, donosi jedan Robert.

Da li će Rouz dozvoliti sebi da zavoli drugi put?

Nećemo vam reći, odgovor vas čeka u knjizi „Druga ljubav mog života“, koju vam poklanjamo u našoj nagradnoj akciji: 10 najbržih čitalaca koji se registruju na našoj platformi za komentare (ako već nisu to uradli) i u komentaru nam pošalju JEDNO SRCE osvojiće sjajan roman.

Srcem do dirljive ljubavne priče koja može da napravi veliki preokret u vašem životu (kliknite OVDE i knjiga može da bude vaša).

Da vidimo ko će biti najbrži, da vidimo tu lavinu „ljubavi“ koja će zapljusnuti naš portal!

I narednih dana očekuju vas nove nagrade, zato nas čitajte, pratite naš Instagram i Fejsbuk i ne zaboravite da #ženatevoli.