mirjana-karanovic-pokazala-unuku:-„divna!-pametna-i-lepa!“,-kaze-glumica,-a-svi-zadivljeno-gledaju-u-ovu-sliku

19.06.2019. 13:14

Na Instagram profilu Mirjane Karanović pojavila se posebna fotografija.

Mirjana Karanović Foto: Jelena Žigić / RAS Srbija

„Moja unuka!! Divna! Pametna i lepa!!“, napisala je glumica.

Povod da čuvena glumica objavi ovu sliku jeste to što je njena bliska rođaka Milica maturirala. Bravo i za nju, bravo i za Mirjanu Karanović na čijem su se profilu posle ove objave pijavili komentari: „Čestitke za maturu i unuci i baki“, „Nek je živa i zdrava“.


Mirjana Karanović koja je predanim vežbanjem došla u top formu, jedna je od najzanimljivijih domaćih javnih ličnosti na Instagramu.

Glumica na ovoj društvenoj mreži objavljuje snimke iz teretane, avanture sa mora, posebne momente sa majkom, ali i trenutke koje van scene deli sa kolegama.

Onoliko koliko je zanimljiva u glumačkim izazovima toliko je interesantna i drugačija i iza kamera.

Mirjana Karanović se nije udvala i nema dece, ali ima toliko naslednika, svoje đake kojima otkriva tajne glume i unuku Milicu.

„Kada sam bila mlađa, bila sam uverena da ću imati decu, muža i porodicu, ali život me je odveo na neku drugu stranu. Na tom putu sam otkrivala sebe. Izlazila sam iz okvira onog utvrđenog, predviđenog što bi trebalo da mi se desi u životu. Doživela sam ogromne ljubavi i s tim muškarcima sam želela decu, ali se to nije obestinilo. Rat i devedesete su razbucali moje planove. Potom je sve krenulo u nekom drugom smeru“, rekla je glumica 2017. za „Gloriju“.