mirka-se-skockala-i-izgleda-kao-bombonica-videcete-na-njoj-trend-koji-opseda-i-svet-i-srbiju-i-koji-hiljade-i-hiljade-zena-obozavaju

25.03.2019. 19:10

Kad neće Mirka Vasiljević da naprvi svoj profil na Instagramu, tu je njen nevenčani suprug Vujadin Savić da na ovoj društvenoj mreži objavi njenu fotografiju. A na ovoj sve puca od slatkoće.

Mirka Vasiljević Foto: RAS Srbija

Vujadinu je najzanimljivije bilo to što su njegova Mirka i njegov saigrač iz Crvene zvezde, slovenački fudbaler Erik Jirka, nosili slične odevne kombinacije (kao da su se dogovarali). Jirka se, bogami, ozbiljno sredio, a Mirka je napravila pun pogodak.

Mirka Vasiljević i Erik JirkaFoto: Instagram

Jednostavna kombinacija pastelnih tonova je i za one koji vole klasičniji stil i za one koji prate trendove. A Mirka odlično zna da je trenutno veoma aktuelan safari stil, tako omiljen među ženama.

Trend safari odeće kao retko koji pristaje skoro svakoj devojci, odnosno ženi i tako je lak za kombinovanje sa garderobom koja se već ima u ormanu.

Adrijana LimaFoto: Profimedia

Glumica i mama troje dece odabrala je bež i krem tonove, a na drugom kraju sveta, na snimanju modne kampanje u Njujorku, Adrijana Lima nosi pastelnu zelenu, safari haljinu.

Prednost ovog stila koji će veliki prolećni hit (a čini se da nikad ne gubi na aktuelnosti) jeste u tome što izgleda veoma moderno, a nimalo prenaglašeno.

Na raspologanju ima toliko kombinacija…. Veoma efektno izgledaju spojevi odeće u boji peska i metalik nakita.