„mislila-sam-da-cu-poludeti,-nisam-imala-ni-trenutak-mira“:-slavna-glumica-progovorila-o-sestomesecnoj-cerki,-a-instagram-je-eksplodirao!

15.05.2019. 07:23

Slavna holivudska glumica Hilari Daf krajem oktobra prošle godine postala je majka devojčice Benks Violet, a poznata je po tome da otvoreno govori o izazovima majčinstva i svim poteškoćama koje ono nosi sa sobom.

Hilari Daf sa ćerkicom Foto: hilaryduff / Instagram

Tako je lepa Hilari nedavno obelodanila da će prestati da doji, a u opširnom postu na Instagramu objasnila je da joj ta odluka nije lako pala, ali da je bila neizbežna.

Glumica je želela da na ovaj način možda pomogne i ostalim majkama koje doje, poručujući im da je u redu da slušaju svoje telo i potrebe.

„Zaposlena sam majka dvoje dece. Prošle nedelje rešila sam da prestanem da dojim svoju šestomesečnu devojčicu. Dala sam sebi zadatak da ću nakon šest meseci dojenja ćerke razmotriti mogu li dalje ili ću ipak odustati. Odustala sam, a znate li zašto? Da budem iskrena, izmazanje me je izluđivalo. Nisam imala apsolutno nikakvog praznog hoda, mleko je znalo da poleti u pravcu kose ili prema paletama senki dok su me istovremeno šminkali i frizirali na setu. Imala sam električnu pumpicu za izmazanje mleka, koja je da bi mi sve dodatno zagorčala, ispuštala užasan zvuk koji mi je prolazio kroz glavu i noću i danju. S tom mašinicom sam se, verujte mi, mnogo družila i u ponoć i u tri usred noći“, započela je Hilari svoju priču, pa nastavila u istom tonu.

„Bez obzira na sve to, uživala sam u svakom trenutku. Bila sam tako srećna dok sam bila uz svoju bebu. Znam da mnoge žene ne mogu da doje i zbog toga sam veoma zahvalna što sam bila jedna od onih koja s tim nije imala problema. Ipak, bila mi je potrebna pauza. Bila sam bukvalno pred slomom. Kad sam počela da radim sve je otišlo tako daleko da bih se slomila da nisam prekinula taj začarani krug. Naime, kad sam bila kod kuće, Benks je postala nezainteresovana za dojenje, to me je rastuživalo i osećala sam se kao da sam podbacila, frustriralo me je to. Mi mame zanesemo se u ulogama superžena, jer mi to i jesmo. Radimo puno toga više nego što bi trebalo, jer možemo!“, zaključila je ova slavna mama.