mislile-ste-da-je-detinjasta-i-kic,-a-ovakva-sminka-je-novi-svetski-hit:-dunja-je-prva-srpkinja-koja-je-isprobala-i-stoji-joj-brutalno

20.08.2019. 18:28

Ako volite klasiku i niste za eksperimentisanje sa šminkom, preskočite ovaj tekst. Jer ovo je samo za odvažne devojke!

I Dunja Jovanić je odlepila na novi trend šminkanja! Foto: Instagram

Veliku prašinu digla je kontroverzna serija “Euforija”, a osim eksplicitnih scena i problematičnih tinejdžera, veliki utisak ostavila je fenomenalna šminka glavnih junakinja za koju je zaslužna revolucionarna mejkap umetnica Donijela Dejvi.

EuforijaFoto: Profimedia

Logično, trend šljokica i neon lajnera na očima brzo se proširio i na naše prostore, a među prvima ga je prigrlila blogerka Dunja Jovanić.

Ako ste dosad krupne šljokice i neon pink senku na očima smatrali detinjastim i kič izgledom, vreme je da promenite ploču jer ovo je najveći hit.

Kao što smo već rekli, mejkap umetnica Donijela Dejvi napravila je pravu revoluciju u svetu šminkanja i otvorila bezbroj mogućnosti svima onima koji vole da budu primećeni.

Cirkoni, biseri, neon lajneri i oštre linije čine potpuno inovativan pristup mejkapu i izgledaju zaista senzacionalno, a ovaj trend idealan je za lude klupske noći i đuskanje do zore.

Kako vam se dopada novi mejkap trend?

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.