mislilo-se-da-je-slavni-glumac-savrsen-otac,-a-onda-su-isplivali-privatni-snimci:-urlao-je-na-cerku-i-zvao-je-„bezobraznom-svinjom“,-a-danas-imaju-ovakav-odnos

02.06.2019. 07:53

Šest godina se slavni par otimao za starateljstvo nad ćerkom, a ona je potrošila milione na advokate. Skandali su pratili priču oko razvoda jednog od najlepših parova dok je u centru svega bila nesrećna devojčica koja je danas odrasla devojka i pogledajte kako izgleda.

Ajrlend i Alek Boldvin Foto: Profimedia

Alek Boldvin i Kim Besindžer bili su par o kome se pričalo devedesetih godina. Kada su 1993. godine rekli “da” jedno drugom, mislilo se da se radi o večnoj ljubavi. Već 1995. godine na svet je došla Ajrlend, njihova ćerka, a onda je 1000. godine usledio razvod, i to jako ružan.

Kim Besindžer i Alek BoldvinFoto: Profimedia

Razvod su pratili skandali, a vrhunac je usledio kada je do javnosti došao snimak na kome Alek besni i viče na malu Ajrlend, nazivajući je “bezobraznom malom svinjom”.

Bitka za starateljstvo nad Ajrlend bila je žestoka, ali na kraju su Alek i Kim dobili presudu o zajedničkom starateljstvu.

BONUS VIDEO: Najskuplji razvod na svetu

Potom su usledile Alekove ispovesti i žalbe o tome da Kim ne poštuje odluku suda i da mu ne dopušta da viđa Ajrlend. Odnos oca i ćerke bio je urušen, ali Alek je uspeo da ga postavi na noge.

Nakon svega, kada su godine već prošle, i sama Kim izjavila je da je Ajrlend vaspitavala malo drugačije baš zbog tog braka.

– Svaki razvod je težak za dete, koliko god se roditelji trudili da to ne bude. Zato sam Ajreln odgajala neobično. Dala sam joj slobodu da radi šta god poželi i šta god joj padne na pamet jer sam želela da odrasta okružena srećom i ljubavlju – rekla je Kim.

A Ajrlend je danas devojka od 23 godine, manekenka i glumica za kojom se okreću svi, i čini se da je pot