moja-borba-film-o-nikolini-josic-uskoro-na-bioskopskom-platnu

Foto: Film klub Prokuplje
Snimanje filma “Moja borba” o devetogodišnjoj Nikolini Josić privodi se kraju.  Film o borbi male Prokupčanke snimljen je u produkciji Film kluba Prokuplje. Reditelj Žikica Jovanović kaže da ih je ova neverovatna devojčica inspirisala da snime film i pomognu ne samo njoj, već i drugoj bolesnoj deci.
Foto: Film klub ProkupljeSnimanje filma je gotovo završeno. U njemu je prikazano kroz kakve poteškoće su prošli Nikolina i njena porodica.
– Sve više i više dece se razboljeva i traži pomoć. Kada smo saznali prošle godine da se Nikolina, naša sugrađanka razbolela, uključili smo se u akcije prikupljanja novčanih sredstava za njeno izlečenje. Oni su uspeli da sakupe novac, odu na operaciju i operišu tumor, a ja sam došao na ideju da snimim film koji ima za cilj da pomogne bolesnoj deci. Film ćemo dati svim porodicama besplatno da prikažu i pokrenu akcije prikupljanja sredstava u svojim gradovima. Nikolina i njena porodica su primer kako se treba boriti. – rekao je reditelj i scenarsta filma Žikica Jovanović.
Foto: Film klub ProkupljePored Žikice na filmu “Moja borba” su radili Vojkan Aranđelović (kamera), Ivica Trailović (muzika), Zvezdan Marković (animacija) i Branislav Rosić (asistent). Premijera filma u Prokuplju očekuje se krajem aprila.
Trejler filma možete pogledati OVDE.
Foto: Film klub Prokuplje