moja-koleginica-je-dosla-na-posao-ovako-obucena-i-svi-se-zgrozili-zbog-detalja-na-njenom-stomaku-da-li-je-ovo-vrhunac-nekulture-na-radnom-mestu

02.04.2019. 12:10

Danas je moja koleginica ušetala u redakciju u sasvim običnoj, svakodnevnoj odevnoj kombinaciji, ali je ipak ceo kolektiv zurio u nju širom otvorenih očiju.

Gola moda – prikladna za posao ili ipak ne? Foto: Privatna arhiva

Naime, Marija je došla u uobičajenoj kombinaciji većine devojaka, iskombinovavši farmerke i moderan, kratak džemperčić, ali joj je dužina istog zadala muku, pošto je u najmanju ruku neprikladan za posao.

Bodi u boji kože – pogrešan izbor?Foto: Privatna arhiva

Ona je doskočila ovom problemu, pa da ne bi u kancleriji šetala golog stomaka, a i rizikovala da „prehladi“ bubrege, obukla je bodi ispod džempera, ali je njen izbor ipak naišao na podeljena mišljenja među kolegama.

Marija je obukla bodi u boje kože, pa na prvi pogled zapravo deluje kao da je zaista golog stomaka i da je pokazala više nego što je pristojno, a tek kada bolje zagledate – shvatite da je reč o veštom modnom triku i da je ona stvarno „zakopčana do grla“.

Šta vi kažete – da li je naša koleginica napravila „sramotan“ modni izbor ili ipak ne?

Podsetimo, Jovana Joksimović nedavno je digla pravu pompu u javnosti, pojavivši se u haljini koja je takođe imala „goli deo“, a mnogi su njenu kombinaciju nazvali „modnim incidentom“.