momak-je-izvadio-verenicki-prsten-i-bila-sam-van-sebe-od-srece:-kad-sam-ga-bolje-pogledala,-zanemela-sam-od-muke-i-uzasa-i-rekla-mu-da-je-to-neprihvatljivo

24.04.2019. 07:08

Desila mi se najlepša moguća stvar – muškarac koga volim me je zaprosio. Bila sam van sebe od sreće sve dok mi nije pokazao prsten, i naterala sam ga da ga pretopi.

Šta vi kažete na prsten? Foto: Facebook

Jedna buduća mlada pokazala je na Fejsbuku verenički prsten koji je dobila od svog dragog, uz objašnjenje da je izborom vereničkog prstena pokvario svaki mogući dobar utisak.

– Ljudi moji, kad sam videla prsten, bila sam van sebe od neprijatnog iznenađenja. Pa koja bi žena pri sebi pristala da šeta okolo sa vereničkim prstenom u obliku pseće šape? Mislim, nemojte da me razumete pogrešno – oboje obožavamo našeg psa, ali negde moramo da podvučemo granicu, a to će definitivno morati da bude verenički prsten – piše žena, a prsten izgleda ovako.

Da li biste ga vi nosile?Foto: Facebook

– Taj dijamant je predivan! Sve je potrefio osim oblika šape. To je veliko „NE“ – piše joj jedna žena, dok se i ostale slažu da je ovakav oblik vereničkog prstena neprihvatljiv.

A šta vi kažete? Da li biste imale nešto protiv ovakvog vereničkog prstena?