mozda-se-beogradjani-cude-kad-vide-devojku-koja-nosi-ovaj-trend,-ali-on-je-najotmeniji-i-najseksi-ove-sezone:-zene-ga-obozavaju-i-deluje-nestvarno-lepo!

22.04.2019. 07:28

Novi modni trendovi ne prestaju da pristižu, a često je reč i o starim, samo u nešto izmenjenoj varijanti… Jedan od takvih je i ovaj, koji je već bio prisutan prethodnih sezona, ali u nešto drugačijem obliku!

Providne bluze su najseksi trend ovog proleća Foto: Profimedia

Reč je o providnim bluzama, a podsetimo – prozirne tkanine u trendu su već neko vremo, no ovog proleća i leta akcenat je na eleganciji, a ne izazovnosti!

Ako mislite da je ovo ipak preterano i da niste dovoljno hrabri i “ludi” da iznesete potpuno prozirnu bluzu ili košulju, razmislite još jednom. Ovom trendu treba dati šansu, jer zapravo deluje otmeno, odvažno, šarmantno i tek pomalo seksi, ali ga je ,naravno, neophodno poneti sa merom!

Kada ih iskombinujete kako treba, providne bluze postaju svestrani komad koji se može nositi u gotovo svakoj prilici – od poslovnog sastaka do izlaska u noćni klub ili odlaska na romantičnu večeru.

Ako prilika zahteva da budete diskretni i umereni, ispod ovakve bluze ponesite seksi potkušulju ili jednostavan bodi, i rešili ste “problem”, dok u nešto opuštenijim situacijama ne treba da se libite da pokažete fin grudnjak ili top.

Ako košulja ima dezen njena prozirnost će biti manje upadljiva, pa je i to jedan od načina da bezbrižno uživate u ovom trendu. Inače, ove bluze najlepše izgledaju uz pantalone i suknje visokog struka.