mozda-ste-pomislili-da-je-sramno-ovako-izaci-na-ulicu-ali-ostatak-kombinacije-ce-vas-bukvalno-ostaviti-bez-daha-ona-je-neverovatno-lepa-a-tek-u-ovoj-haljini8230

21.03.2019. 10:27

Modni uticaj Prijanke Čopre je jednostavno zanemaren – uprkos tome što nema status ikone stila, ona je uvek besprekorno obučena. Drugačije, autentično, moderno, urbano, svaki put iznova iznenadi!

profimedia-0420635818 Foto: Profimedia

Ona se u utorak prošetala Njujorkom, promenivši taj dan tri odlične kombinacije, a ovo presvlačenje i svlačenje holivudske glumice izazvalo je pažnju brojnih modnih magazina.

Savršena prolećna haljinaFoto: Profimedia

Prijanka je prvi put u utorak viđena u romantičnoj haljini od crnog tila sa belim tufnicama brenda „Philosophy“, a kako je ova toaleta bila potpuno providna ispod se nazirao crni bodi. Lepa Indijka je ovu kombinaciju upotpunila fenomenalnim crnim potpeticama sa mašnom, efektnom ogrlicom i mini torbicom kakve će biti veoma popularne ove sezone.

Nešto kasnije za gostovanje u emisiji „The View“ ona se presvukla u jednostavniju, ali jednako upadljivu toaletu u jarkoj pink boji. I ova kreacija modne kuće Tom Ford bila je od tila, a nabrani materijal ove haljine istakao je ženstvene obline poznate 36-godišnjakinje.

Plišani široki kaiš oko struka dodatno je naglasio Prijankinu lepu figuru, a sandale sa visokom štiklom bile su šlag na tortu.

Pink boja posebno dobro stoji PrijankiFoto: Profimedia

Ona je u pomenutoj emisiji istakla da misli da je loša supruga svom 10 godina mlađem mužu – pevaču Niku Džonasu. „Ne znam da kuvam i to sam otvoreno rekla Niku kada me je zaprosio. U tom trenutku sam mu rekla „Slušaj, ti dolaziš iz dobre južnjačke porodice i navikao si na sjajno kuvanje svoje majke. Za takvu devojku se nećeš oženiti jer ja ne znam da kuvam. Znam tu i tamo da skuvam ili ispržim jaja“, rekla je glumica. Džonas je uzvratio da on to u potpunosti prihvata, jer ni sam nije vešt u kuhinji.

Treća kombinacija lepe glumiceFoto: Profimedia

Istog dana Prijanka je prošetala u još jednom, ne toliko elegantno, ali ipak odličnom izdanju. Ona se odlučila za moderne pantalone sa širokim nogavicama zmijskog dezena, uz koje je ponela majicu u svetlobež biji i torbu iste nijanse, a posebno dovbar detalj bio je dugačak, maslinastozeleni kardigan.

Kako vi ocenjujete Prijankin stil?