MOŽE SRBIJA, MOŽE KURŠUMLIJA!

Poštovani gradjani, dragi sugradjani, koristimo ovu priliku da vas pozovemo da prisustvujete osnivanju opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Kuršumliji u zgradi opštine 27.12.2019.godine sa početkom u 18h na godišnjicu početka protesta 1 od 5 miliona u Kuršumliji. Sastanak će voditi predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Djilas.
Kuršumličani nikada nisu ćutali pa ne čine to ni danas.Kuršumlija je prvi grad posle Beograda koji je ustao i rekao ne Aleksandru Vučiću.
Pozivamo vas da se svi zajedno odupremo i kažemo NE katastrofalnoj vlasti Srpske napredne stranke. Rezultati njihove politike su pogubni. 2012 godine. Na nivou opštine imali smo preko 20 hiljada stanovnika, a danas nešto više od 8 hiljada. Ne dozvolimo da postanemo mesna zajednica!
Zato nam je više nego ikad potrebno jedinstvo kako bi ovom zlu napokon videli ledja. Što se tiče lokalnih čelnika koji su uzurpirali sve prirodne resurse u Kuršumliji i opštinu tretiraju kao svoju privatnu svojinu, o njima ovom prilikom nećemo trošiti reči.
Može Srbija, može Kuršumlija! Svi kao jedan, jedan od pet miliona!

Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde u Kuršumliji


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...