mracna-strana-decka-dzej-lo!-video-posle-kojeg-su-svi-ubedjeni-da-sa-njim-nesto-nije-kako-treba:-„ponasa-se-kao-psiho“

Proslavljeni bejzbol igrač Aleks Rodrigez iako deluje zaljubljeno u Dženifer Lopez isto tako deluje i opsednuto na snimicima koji su objavljeni.

Aleks RodrigezFoto: youtube

Naime, Aleks Rodrigez prati Dženifer u stopu i pruža joj podršku, mada fanovi su u komentarima pisali da je to specifično za njega i da je za svaku bivšu devojku bio više nego vezan.

Pre Dženifer Lopez, ovaj bejzbol igrač je uspeo da smota i Kejt Hadson i Kameron Dijaz, ali i brojne manekenke, menadžerke i fitnes trenere. Upravo zbog brojnih afera i neprestanog menjanja žena njegov brak sa Sintijom Skurtis se raspao.

Skurtisova je podnela papire za razvod braka od Rodrigeza 2008. godine, ali su nekadašnji supružnici ipak ostali u korektnim odnosima, pre svega zbog dve ćerkice koje imaju. Sintija je dugo tolerisala Aleksove romanse, ali je navodno presudila ona sa pop ikonom Madonom.

Sintija je u javnosti i istakla kako veruje da je upravo Madona ta koja ga je motivisala da pređe na kabalu, odnosno „tamnu stranu“, kako je ona to opisala.

Posle Madone povezivali su ga sa američkom manekenkom Melisom Britos, a onda je u fokus dospela njegova veza sa plavokosom Kejt Hadson koja je često odlazila i na njegove utakmice, a fanovi su je nazvali i Aleksom amajlijom. No, posle sedam meseci ovoj vezi došao je kraj, i to ponovo zbog Madone – navodno je on bio opsednut ovom pevačicom i neprestano je bio u kontaktu sa njom.

Na njegov šarm pale su i Demi Mur i En Vojčicki – bivša supruga jednog od osnivača Gugla – Sergeja Brina. Ipak, posebno je zanimljiva za javnost bila njegova veza sa Kameron Dijaz koja je potrajala godinu dana, a bile su tu i spekulacije o venčanju. Ipak, par je raskinuo, ali čak i tada Aleks je isticao kako je ona „jedna od najboljih osoba koju je upoznao u životu“.

Odmah nakon raskida, ovaj bejzbol igrač je otpočeo romansu sa rvačicom Tori Vilson koja je potrajala čak tri godine, ali ipak afere sa drugim ženama ni tada nisu okončane.

Ono što je simptomatično i što treba napomenuti jeste i da Rodrigez doslovce „primorava“ svoje partnereke da besomučno vežbaju, što se jasno vidi i sa Džej Lo, koja praktično ne izbija iz teretane od prvog dana njihove veze, a slično se dešavalo i sa Dijazovom i Hadsonovom. Obe glumice su u periodu dok je bio sa njima manijački trenirale, i uglavnom su mogle da se vide dok džogiraju, vežbaju ili izlaze iz teretane, što je u ostalim periodima života bilo ipak daleko ređi slučaj.

Inače, u američkim medijima pojavili su se i natpisi da je ovaj par opsednut zdravim načinom života, i da doslovce nemaju nijednu drugu temu za razgovor.

„Sve o čemu oni pričaju su ishrana, vežbanje i njihova tela. Ima mnogo hemije između njih, ali je recimo drugim ljudima neprijatno kad razgovaraju sa njima, jer oni uporno forsiraju temu vežbanja. Treba da začine stvari i izađu iz svog sveta“, rekao je neimenovani izvor nedavno za magazin „Ok!“.