mudar-potez-ili-marketinski-trik?-samo-sto-su-objavili-da-se-razvode,-majli-je-izbacila-novu-pesmu-o-opijatima-i-propaloj-ljubavi

16.08.2019. 12:57

Majli Sajrus je usred drame oko raskida sa Lijamom Hemsvortom objavila novu pesmu pod nazivom „Slide Away“. U njoj govori o drogi i alkoholu i potrebi da preboli staru ljubav.

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort Foto: Profimedia

Pevačica Majli Sajrus i glumac Lijam Hemsvort stavili su tačku na svoj brak nakon samo sedam zajedničkih meseci, a onaj je tu priliku iskoristila da objavi novu pesmu koja, sasvim slučajno, govori o propaloj ljubavi i opijatima.

Pesma „Slide Away“ je objavljena u četvrtak, samo nekoliko dana nakon što su Majli i Lajli objavili da se rastaju nakon samo sedam meseci braka.

Pesma počinje stihom: „Nekada davno bili smo u raju, nekada davno bila sam paralizovana, nedostajaće mi, ali mislim da je vreme da prebolim“.

Majli Sajrus i Lijam HemsvortFoto: Profimedia

Majli u pesmi aludira i na korišćenje opijata, dok u spotu raznobojne pilule plutaju po bazenu i ističe da nema više 17 godina i da je vreme da nastavi dalje.

Ljubav ili prolazna romansa: Majli i KejtlinFoto: Profimedia

I dok izvori bliski Majli Sajrus navode da je razlog njihovog razlaza Lijamova zavisnost od droge i alkohola, suprotna strana tvrdi da je pravi razlog njeno neverstvo.

Podsetimo, Majli je pre par dana uhvaćena kako na luksuznoj jahti na jezeru Komo u Italiji razmenjuje poljupce i dodire sa Kejtlin Karter, bivšom suprugom Brodija Dženera.

Bilo kako bilo, Majli je mudro iskoristila medijsku pažnju da ispromoviše novu pesmu. Licemeran potez ili dobar marketinški trik?

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.