muskarci,-gledajte-i-ucite:-otkrio-je-kakve-seksi-fotografije-salje-zeni-i-pola-miliona-ljudi-se-slaze-da-nema-vece-srecnice-od-nje

02.09.2019. 06:44

I imamo pobednika. Ovaj čovek je prvi u istoriji provalio kakve seksi fotografije žene od muškaraca zaista žele da dobijaju.

Njegove „vrele“ fotke postale hit interneta Foto: Facebook

“Kako slati seksi slike svojoj dami”, nazvao je svoju komičnu objavu korisnik Fejsbuka Majkl Unk i objavio nekoliko “vrelih” fotografija iz kućne radinosti. Znamo što vam je upravo palo na pamet, ali nije ono što mislite!

Budući da su istraživanja pokazala kako se muškarcima koji obavljaju kućne poslove češće “posreći” u krevetu, ovaj gospodin je postupio taktično i svojoj supruzi poslao nekoliko fotografija na kojima usisava kuću, pere posuđe, briše podove i slično – jer to bi za žene bili prizori koji im automatski bude želju za seksom.

Mnogobrojne žene na Fejsbuku ne prestaju da hvale Majkla u komentarima i da taguju svoje momke i muževe, u nadi da će se i oni ugledati na njega.

“Gledaj i uči”, “Imaš li starijeg brata za mene?”, “Kakva srećnica”, “Ovo je preseksi”, samo su neki od komentara oduševljenih žena, a objavu je podelilo već blizu pola miliona ljudi.

Da li biste i vi volele da vam partner šalje ovakve seksi fotke?

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.