muskarci-u-anketi-otkrili-koliko-godina-mora-da-ima-zena-da-bi-bila-privlacna.-posle-ovih-rezultata-imacete-zelju-da-ih-zadavite

29.03.2019. 13:09

U kojoj su dobi žene neodoljive muškom rodu? Jedna anketa otkrila je zanimljive rezultate. Da li je tačna? To je sad već drugo pitanje.

Dženifer Lopez Foto: Profimedia

Jedan od osnivača aplikacije za upoznavanje ljudi „OK Cupid“ Kristijan Rader, istraživao je statistiku na popularnoj platformi kako bi otkrio u kojoj dobi muškarci smatraju žene najatraktivnijima.

Naravno, na te rezultate treba gledati s oprezom, jer je odavno poznato da lepota i ljubav ne poznaju granice. Osim toga, rezultati istraživanja odnose se na korisnike aplikacije za muvanje i upoznavanje, pa se stvarno ne mogu primeniti na celokupnu mušku populaciju.

Istraživanje je pokazalo da – barem u slučaju korisnika „OK Cupid-a“ – smatraju žene u dobi od 23 godine najprivlačnijima.

Godište ispitanika varira, ali i mlađi i stariji su saglasni, pa ispada da svi muškarci najviše preferiraju žene koje imaju 23 godine.

Na primer, Dženifer Aniston ili Dženifer Lopez koje daleko po godištu od devojka koje imaju 23, su jako privlačne mlađim muškarcima.

U sušini je stvar ličnih preferencija.