na-fejsbuku-mi-je-iskocila-slika-mog-muza-sa-bivsom-devojkom:-svaka-zena-bi-prokljucala-od-besa,-ja-sam-se-samo-nasmejala-–-evo-zasto

On je čvrsto drži u naručju i smeši se. Da imam 20 godina, proključala bih od besa. Međutim, imam 30 godina i zbog svega sam se nasmešila – piše Džejd Nort, blogerka iz Južne Karoline.

Njena priča i ova fotografija osvojile su srca žena, a mi je prenosimo u celosti.

– Danas, nakon osam godina braka, logično je da se samo nasmejem na tu sliku svog muža sa njegovom bivšom devojkom. Fotografija je nastala pre 10 godina, a on i ja smo zajedno poslednjih devet i po. Naša ljubav preživela je mnoge teške trenutke i dobili smo dvoje dece koja su nam upotpunila život.

A ta druga slika, ona pokazuje neko drugo vreme njegovog života, kada nije ni sanjao šta ga sve čeka.

Na toj slici se ne vidi njegov pogled koji mi uputi svakog jutra pre nego što ode na posao. Taj pogled govori da sam i dalje najbolja odluka koju je doneo.

Nijedna slika ne može da pokaže ni kako mu oči zasijaju kada se pojavim iz kupatila posle sat i po vremena, potpuno doterana za njega. Taj pogled govori koliko i dalje ceni svaki napor koji uložim za njega.

Nema ni slike koja može da pokaže kako je sklopio oči na dan našeg venčanja i pred oltarom se zakleo na večnu ljubav meni.

Nema ni te slike na kojoj on plače kraj mene dok na svet donosim našu decu. Taj ponos i sreću ne može da uhvati nikakva kamera.

Nema ni kamere koja može da uhvati jedno naše obično lenjo nedeljno jutro, kada on, ja i naša deca prosto ležimo u krevetu i smejemo se.

Da, on deluje srećno na slici od pre 10 godina. Ali nikada nije bio srećniji nego sada, sa nama, kada je konačno dobio sve za šta se molio.

Nekad jeste teško gledati stare fotografije. Tu su nekad i sećanja koja želite da izbrišete. Ali svakako su to dobri podsetnici promašaja koji su nas doveli do ovog trenutka u kome smo srećni.

I na tome sam večno zahvalna.