na-instagramu-nas-bombarduje-slikama-svoje-savrsene-zadnjice-ali-paparaco-fotke-pokazuju-da-je-rec-o-prevari-decenije

Nije tajna da atraktivna plavuša popularnost duguje ne samo muzičkom talentu, već i bujnoj figuri, ogromnoj zadnjici i provokativnim fotografijama, a pa upravo zato reko propušta priliku da se pohvali svojim telom.

Njen Instagram profil obiluje golišavim, seksi fotkama, a tamo je verno prati 12 miliona ljudi… Igi uglavnom najradije pokazuje svoje silikonske grudi i tanak struk, ali neretko ističe i bujnu guzu. Zanimljivo je da je fanovi često kritikuju i tvrde da je imala brojne estetske operacije, ali je ona do sada priznala samo jednu – uvećanje grudi, uz opasku da je to bila njena želja čitav život.

Ova 28-godišnjakinja javno je govorila i o tome kako je u početku želela da postane manekenka, ali kako joj to zbog specifične figure nije pošlo za rukom, odlučila je da se posveti pevanju.

“Imam jako mali struk, a gornji deo tela mi je mnogo uži od donjeg. Savetovali su me da budem manekenka, ali kad su me izmerili, više im se nisam dopadala. Tražili su mi da smršam i da operišem nos ako želim da uspem, pa sam se na kraju ipak okrenula muzici”, rekla je svojevremno Igi za “Vogue”.

Uprkos činjenici da nije priznala da je i zadnjicu dorađivala kod hirurga, fotke pre i posle jasno pokazuju da nešto jeste uradila – s obzirom da je njena pozadina ipak daleko veća nego pre.

Evo kako zapravo stoje stvari (Igi je u crvenom bikiju)Foto: Profimedia

Takođe, Azelija stvari ne predstavlja kakve jesu – dok je na društvenim mrežama njena zadnjica izvajana, bez trunke celulita, obla i podignuta, u stvarnosti to nije tako, a to dokazuju i paparaco fotografije.

Ovog puta nije joj pošlo za rukom da se sakrijeFoto: Profimedia

Pravi je uspeh uslikati ovu pevačicu u bikiniju ili bilo čemu što otkriva njenu pozadinu, pa paparaci imaju pune ruke posla kako bi u tome uspeli, a isto im je pošlo za rukom svega nekoliko puta. No, to je bilo dovoljno da ove slike obiđu svet i pokažu publici kako stvari stoje…