na-rolan-garosu-svi-su-gledali-u-njene-tetovaze:-a-kada-je-slovenacka-teniserka-objavila-sliku-oca,-mnogi-su-se-zbunili

31.05.2019. 23:31

Na slovenačkoj teniserki Poloni Hercog morate da primetite njene tetovaže. One jesu stvar izbora, ali među teniserkama nisu tako česta pojava, iako su generalno omiljene među sportistima.

Polona Hercog danas na Rolan Garosu Foto: Profimedia

Teniserka iz Slovačke Polona Hercog danas je izgubila u trećem kolu Rolan Garosa od Amerikanke Sloun Stivens (6:3, 5:7, 6:4). Na terenu se videla njena velika želja za pobedom, a do izražaja su došli i brojni crteži na njenim rukama.

Polona Hercog na terenuFoto: Profimedia

Polona ima 28 godina, njen najbolji plasman na VTA lisrti u pojedinačnoj konkurenciji bilo je 35. mesto (2011), a u igri parova bila je to 56. pozicija do koje je došla iste godine. VTA turnire pojedinačno nije osvajala, dok je u dublu došla do dva trofeja.

Žestoka borba na terenuFoto: Profimedia

Tenis je počela da trenira sa četiri godine u školi Mime Jaušove. Posle 14. godine godinu i po dana je tajne belog sporta izučavala u Italiji.

Sa sadašnjim trenerom Zoltanom Kuharskim saradnju je započela 2007. u Budimpešti, omiljena podloga joj je šljaka, a uzor Žistin Enen.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Polona je odrasla uz oca Romana koji je vlasnik bara i majku Vojku Hercog koja u svom domu drži cvećaru.

Veoma je aktivna na Instagramu gde možemo da vidimo da je njen stil miks sportskog i elegantnog načina odevanja. Polona je veliki ljubitelj životinja, a kada je 2017. objavila sliku u čast očevog rođendana, mnogi su se iznenadili (pozitivno) izgledom njenog tate. A i mama je dosta mladolika.

Ili je par sa slike ćerku teniserku dobio u ranoj mladosti ili je genetika na njihovoj strani.