na-sastanku-na-slepo-smotala-je-najzgodnijeg-frajera-holivuda-a-pogledajte-telo-boginje-i-to-nakon-sto-je-rodila-troje

16.04.2019. 09:03

Španska glumica  i manekenka Elsa Pataki najpoznatija je kao supruga zgodnog glumca Krisa Hemsvorta, ali svetu nisu promakle ni njene neverovatne veštine vežbanja i savršena figura, zbog čega često puni novinske stupce.

Elsa Pataki Foto: Profimedia

Elsa je nedavno na svom Instagram profilu podelila video u kome vežba na plaži u crnom kupaćem kostimu u kom je pokazala svoje izvajane noge, zadnjicu i bujni dekolte.

Lepa plavuša u  snimku pokazuje jednostavne i efektne vežbe koje možete raditi dok ste na plaži, a njeni pratioci bili su prilično zatečeni s obzirom da je ona već rodila troje dece i da ima 42 godine.

Inače, Kris i Elsa su se pre nekoliko godina iz Los Anđelesa preselili u gradić Bajron Bej u Australiji, umorni od stalnog glamura i paparaco fotografa koji su ih pratili u stopu.

“Kada neko vreme živiš tamo, shvatiš da ti treba promena, a posebno kada dođu deca. Moj centar sveta sada su oni. Shvatio sam da je taj grad počeo da me guši i želeo sam da moja deca žive van svega toga. Smatram da je život u prirodi, na velikom ranču i svežem vazduhu s pogledom na more mnogo zdraviji za moju porodicu. Srećniji smo tamo, deca imaju ogroman prostor za trčkaranje.”, objasnio je holivudski glumac.

Kris i Elsa su u vezi devet godinaFoto: Profimedia

Par je zajedno devet godina, a važe za jedan od najstabilnijih i najzaljubljenijih u Holvidu, a imaju i troje dece – blizance Sašu i Tristana i ćerku Indiju.

Zanimljivo je da su se upoznali na sastanku na slepo, a kako je Hemsvort otkrio to je bila ljubav na prvi pogled.

“Zapravo nas je upoznao njen agent filma ‘Brzi i žestoki’ koji je tada snimala. Smestio nam je sastanak na slepo i tada je sve počelo. U samo nekoliko sati ceo mi se svet izokrenuo. Pre nisam mislio da leptirići u stomaku postoje. Zaista postoje”, ispričao je nedavno Kris, koji je inače mlađi od svoje supruge sedam godina.