na-snimanju-velikog-hita-desio-se-horor:-ljudi-su-gledali-kako-pada-devet-metara-i-udara-glavom-u-beton,-a-slavni-glumac-je-u-potpunom-soku

23.07.2019. 13:24

Kaskader slavnog Vin Dizela, Džo Vots, bori se za život nakon stravične nesreće koja mu se dogodila na snimanju filma „Paklene ulice 9“.

Džo Vots Foto: Facebook

Džo Vots uveden je u veštačku komu nakon što je ustanovljeno da je zadobio teške povrede glave, a o njegovom stanju publiku je na Fejsbuku izvestila Džoova verenica Tili Pauel.

Tili, koja je takođe kaskaderka, prvo je napisala, a onda obrisala sledeći status na Fejsbuku:

– Pišem ovo kako bih sve obavestila kako je Džo. Nadam se da razumete zašto ne mogu da odgovorim svakom pojedinačno. Džo je doživeo tešku povredu glave i u komi je. Trenutno je u stabilnom stanju i lekari budno paze na njega. Srce mi je slomljeno, i mi najbliži trenutno smo kraj njega kako bismo mu pomogli da prebrodi ovo – glasio je status koji je u međuvremenu nestao.

I Vin Dizel je, pišu mediji, u potpunom šoku i duboko ožalošćen zbog Džoa, koji je povredu zadobio na snimanju prilikom kog je skočio sa balkona visokog devet metara na glavu, a veruje se da je za sve kriv kabl koji je pukao.

Džo VotsFoto: Facebook

Snimanje je odmah obustavljeno a svi prisutni poslati su kući.

Nesreća se desila u ponedeljak, nešto pre podneva.

– Snimali su scenu na vrlo visokom balkonu. Kaskader je skočio sa balkona i bio je prikačen za sigurnosno uže, ali izgleda da je puklo. Po scenariju, trebalo je da ostane da visi sa balkona i da onda bude polako spušten na zemlju. Svi na snimanju su vrištali od užasa u tom trenutku, a budući da je snimanje bilo u toku, stravičan pad uhvaćen je na kameri koja je trenutno u policiji – kaže izvor.