na-tviteru-se-pojavila-genijalna-metoda-za-ljustenje-belog-luka-i-300.000-ljudi-u-neverici-gleda-snimak:-vise-nikada-ga-necete-guliti-ni-na-jedan-drugi-nacin!

19.06.2019. 06:55

Sve domaćice znaju koliko dosadno i mukotrpno može da bude ljuštenje belog luka, i pride nimalo prijatno kada se uzme u obzir miris istog.

Beli luk Foto: Profimedia

No, nedavno je jedna korisnica Tvitera otkrila svoj trik za čišćenje belog luka i moramo da priznamo – fenomenalan je! Njena metoda je jednostavna, brza i efikasna, a ova dama priznala je da je ovu tehniku savladala s obzirom da često priprema i jede korejsku hranu koja obiluje belim lukom.

As someone who makes a lot of Korean food, this is the best method for getting garlic peeled!👌 pic.twitter.com/14GGJDQhRj— 𝖛𝖆𝖑𝖊𝖓𝖙𝖎𝖓𝖆 ✣ 𝖑𝖔𝖗𝖉 🌑 (@VPestilenZ) June 17, 2019

Sve što treba da uradite jeste da uzmete ceo beli luk u jednu ruku, oštar nožić u drugu, a potom da vrh noža zabijete u čen i bukvalno ga izvučete iz ljuske. Ceo proces možete pogledati i na priloženom snimku i uveriti se da je sve vrlo prosto.

Ovaj snimak je podelilo više od sto hiljada ljudi, dok ga je lajkovalo tri puta više. Naravno, nije manjkalo ni pozitivnih i oduševljenih komentara.

„Genijalno je“, „Ovo moram da probam“, „Vau, ovo je revolucionarno“, „Zašto ovo nisi ranije pokazala“, bili su samo neki od komentara.