nad-nininom-lepotom-uzdisala-je-jugoslavija-a-onda-ju-je-primetio-i-riki-martin-i-vinuo-u-nebesa:-postala-je-zavisna-od-operacija-i-danas-je-ne-biste-prepoznali

20.04.2019. 20:19

Nina Morić (42), bivša hrvatska manekenka, pokazala je kako je izgledala pre svih estetskih zahvata i nećete je prepoznati.

Nina Morić Foto: Instagram

Nina Morić proslavila se širom bivše Jugoslavije, prvo po lepoti, a potom po količini zahvata koje je imala na sebi. Njena lepota obezbedila joj je i glavnu ulogu u spotu Rikija Martina za planetarni hit “Livin’ la vida loca”.

Ona je davno izjavila da je njena opsednutost operacijama nastala iz kompleksa koje je dobila zbog bivšeg muža, Fabricija Korone.

– Zbog bivšeg supruga imam brojne komplekse vezane za fizički izgled, zato sam se toliko puta podvrgla operacijama – izjavila je jednom prilikom.

Ninin život nije bio ni najmanje lak, a 2009. godine pokušala je po drugi put samoubistvo, o čemu su pisali i italijanski i domaći mediji. Manekenka je sebi presekla vene, a u stanu ju je pronašla majka.

Prvi pokušaj samoubistva desio se zbog problema u vezi sa tadašnjim dečkom Fabriciom Koronom, a drugi pokušaj ona nikad nije priznala, dok su o njemu otvoreno govorili Ninina majka i njen dečko Luiđi Favoloso.

– Tačno je, Nina je pokušala samoubistvo. Na to su je naveli bezosećajni ljudi- rekao je on.

Luiđi je izneo neke dvosmislene tvrdnje rekavši da je Nina bila žrtva manipulacije onih koji su pokušavali da od nje uzmu novac.

– Samoubistvo? Samo sam popila mnogo tableta za spavanje- rekla je pre šest godina Nina Morić, koja je uspela da prebrodi velike životne nedaće i dočeka se na noge.