Nagrađeni najbolji studenti

  U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Najbolji studenti i postdiplomci, njih 83, koji imaju prebivalište na teritoriji Prokuplja, danas su u Gradskoj kući, potpisali ugovore za dobijanje jednokratne nagrade u vrednosti od 30.000 dinara. Ovo su dobili studenti čiji je prosek ocena na studijama iznad devet, a za tu namenu, Grad Prokuplje je izdvojio 2,5 miliona dinara.

  -Ponosimo se time da vas je svake godine više i da možemo da vas nagradimo na ovaj način. Gde god otputujem, ono čime se najpre pohvalim jeste upravo vi. Vi ste naš ponos, nastavite ovako da učite i uvek ćemo vas nagraditi za vaš trud i rad. Naša vrata su uvek otvorena za sve vas. Trudićemo se da u Prokuplju stvorimo dobre uslove za život i rad i otvorimo nova radna mesta, kako biste jednoga dana i vi mogli da se zaposlite i živite i stvarate ovde bolji život za svoju decu, istakao je gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović i poželeo dobitnicima nagrada svu sreću u učenju i životu.
  Nagrađeni studenti, koji danas nisu potpisali ugovore, mogu to da urade u ponedeljak, 23. decembra, u kancelariji Gradske uprave broj 38. Ukoliko ugovore potpisuju roditelji nagrađenih studenata, to će moći da urade samo uz ovlašćenje notara.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=475803


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...