Najava sportskih takmičenja u Prokuplju

  U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

  PROKUPLJE- Košarkaši Topličanina, večeras u derbiju dosadašnjeg toka prvenstva, gostuju u Medveđi, gde se sastaju sa ekipom Jablanice. Utakmica je na programu od 19 časova. Obe ekipe do sada imaju maksimalan učinak i na vrhu su tabele.

  FK Topličanin, foto prokuplje.org

  U okviru 12. kola fudbalskog prvenstva Srpske lige Istok, fudbaleri Topličanina, u derbiju, u subotu, od 13:30, na stadionu kraj Toplice dočekuju lidera na tabeli ekipu Jagodine.
  Fudbaleri Akademije 10 u okviru zone Jug, sastaju se sa ekipom Jablanice iz Medveđe.
  Nakon prvenstvene pauze, rukometaši Topličanina, u okviru 6. kola, u subotu, sa početkom u 19 časova, dočekuju Žitorađu. Prokupčani su apsolutni favoriti u ovoj utakmici i sve sem pobede Topličanina bilo bi veliko iznenađenje.
  Rukometašice Topličanina, u nedelju, na svom terenu, dočekju Đerdap iz Kladova. Utakmica je na programu od 19:30 časova.
  Odbojkaši Topličanina, u 2. kolu Prve B lige, gostuju u Vršcu, gde se u nedelju, od 20 časova, sastaju sa ekipom Banata.
  Nakon pobede u prvom kolu, odbojkašice Topličanina dočekuju Bor, u nedelju, od 14 časova, u Sportskoj hali u Prokuplju.
  MOK Topličanin 97, u okviru 2. kola Druge lige Istok, u nedelju, od 17 časova, dočekuje ekipu Hajduk Veljko iz Negotina, dok ŽOK Topličanin dočekuje Pustu Reku.
  U okviru 3. kola Treće futsal lige Istok, KMF Prokuplje, u subotu, na svom terenu, dočekuje KMF Pirot.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=473978


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...