najbogatije-zene-sveta-danas-su-navijale-na-vimbldonu-i-sve-do-jedne-nosile-su-isti-model-haljine:-najmodernija-je-ovog-leta-i-moze-da-se-kupi-za-1000-dinara!

08.07.2019. 21:20

Vimbldon se „zahuktava“, a iz dana u dan okuplja sve veći broj pripadnika elite i krem društva, pa nije ništa neobično na tribinama videti ogroman broj poznatih.

Ni današnji dan nije bio izuzetak, šta više bilo je više javnih ličnosti nego ijedan drugi dan unazad, a u VIP loži mogli smo da vidimo Pipu Midlton, Nikol Riči, Sijenu Miler, Popi Delevinj, Anu Vintur, Rebel Vilson…

Sve poznate dame i gospodu krasio je širok osmeh na licu, pa su se očito dobro zabavljali, a nas je zanimao i modni stil slavnih lepotica. Dres koda nije bilo, naravno, ali kao da jeste – jer su gotovo sve do jedne blistale u cvetnim haljinama!

Ovo je lep trend koji se ponavlja iz godine i godinu, a i praktičan – dovoljno je da uskočite u haljinu cvetnog printa i nema šanse da ostanete neprimećene ili da ste loše stilizovane.

Poznate žene to dobro znaju, pa su iskoristile tu prečicu do dobrog izgleda, a u našoj galeriji pogledajte njihove izbore. Naravno, bilo je i onih koje su opredelile za nešto drugačija izdanja, ali cveće je dominiralo!

Zatvori

Golfer Džastin Rouz i Kejt Filips