najbogatiji-covek-sveta-ima-55,-a-ne-skida-ruke-sa-vatrene-ljubavnice-ni-na-sred-ulice:-zbog-nje-je-ostavio-zenu-koja-ga-je-volela-i-kad-je-bio-gola-beda

Par je trenutno stacioniran u Veneciji, gde uživaju u šopingu i romantičnim šetnjama, a paparaco fotografi ih prate u stopu i bogami – imaju šta i da vide.

Naime, Bezos i Sančezova doslovce ne skidaju ruke jedno s drugoga, pa na gotovo svim fotografijama razmenjuju nežne dodire, poljupce i osmehe. Vidno je da im ova ljubav prija, te da su zadovoljni što konačno mogu da je pokažu čitavom svetu, s obzirom da je jedno vreme bila obavijena velom tajne.

Džef Bezos i Loren Sančez Foto: Profimedia

Naime, oni su se prvi put u javnosti pojavili kao par na ovogodišnjem Vimbldonu, tri meseca nakon što je objavljeno da se ovaj milijarder razvodi i to upravo zbog atraktivne Loren.

Bezos je vest da se razvodi od supruge Mekenzi saopštio 4. aprila, a do kraja je došlo nakon 25 godina braka tokom kog je zapravo i postao veličina koja je danas, s obzirom da su i on i supruga radili u osrednjim firmima i živeli u iznajmljenoj kući kada su osmislili koncept “Amazona”.

Samo dan kasnije i 49-godišnja Loren je otkrila da je stavila tačku na svoj dotadašnji brak sa Patrikom Vajtselom.

Džef Bezos i Loren Sančez Foto: Profimedia

Bezos je svoju slobodu i mogućnost da nesmetano uživa u ljubavi sa Loren skupo platio – razvod ga je koštao 38, 3 milijardi dolara, ali i 19, 7 miliona deonica Amazona. No, očigledno mu ovaj finansijski udarac nije teško pao, s obzirom da je nedavno kupio tri luskuzna stana na Petoj aveniji, koji će spojiti u jedan, a svojoj novoj izabranici dao je odrešene ruke i novčanik da ga uredi kako god poželi.

Džef Bezos i Loren Sančez Foto: Profimedia

Par je presrećana, a njihove emocije su neopisive, tako bar tvrde njihovi bliski prijatelji. Da ovo nije daleko od istine – govore i brojne fotografije koje su nastale ovih dana.

Džef Bezos i Loren Sančez Foto: Profimedia

“Možda još uvijek nije sve savršeno, ali oni ne traže savršenstvo. Srećni su samo zbog toga što napokon mogu da nastave sa svojim životima, što su slobodni i više se ne moraju da se skrivaju. Istina je da su zaljubljeni, to nije laž, i ono što ste videli na Vimbldonu, to su oni i u privatnom životu. Prošli su kroz mnogo toga da bi konačno bili zajedno”, zaključio je nedavno izvor blizak paru.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.