najbolji-frajer-holivuda:-nove-fotografije-kijanu-rivsa-su-melem-za-oci

Nove fotografije holivudskog glumca koje će krasiti majski broj pomenutog magazina izazvale su pravu “histeriju” na društvenim mrežama, a moramo da priznamo da Kijanu zaista odlično izgleda.

On je pozirao fotografu Danijelu Džeksonu u crnom od glave do pete, dok su jedini ekscentrični detalji bili bele čarape i lakovane mokasine sa upadljivom šnalom. Takođe, fotografisao se i u belom, te u prugastom odelu, a u svakoj kombinaciji deluje bogovski!

.@PAPPADEMAS profiles #KeanuReeves for the May issue of GQ: https://t.co/liL01e72Kv pic.twitter.com/oCQHhgNKIT— GQ Magazine (@GQMagazine) April 15, 2019

Inače, fotografije su crno-bele što im daje dodatnu draž i mističnost, a čini nam se da i te kako idu uz karakter ovog zagonetnog glumca.

Povod za ovaj editorijal, ali intervju bio je novi film Kijanu Rivsa, a reč je o trećem nastavku ostvarenja “John Wick”.

Tviter i Instagram digli su se na noge zbog njegovih fotki, a žene su očarane i prepune komentara o tome kako on izgleda bolje sa 54 godine nego neke njegove kolege u srednjim 20-ima.

Istovremeno sa ovim fotkama isplivale su i one iz kampanje za modnu kuću “Iv Sen Loran”, čije je Kijanu novo zaštitno lice.

I ova serija fotografija prošla je kroz crno-beli filter, a na njima glumac nosi kožne luksuzne kožne jakne i moćna odela, dok ga krasi raščupana kosa i oštra brada od nekoliko dana.

Podsetimo, Rivs ima jednu od najtragičnijih sudbina u Holivudu, a snašlo ga je nekoliko teških životnih udaraca. Sa prvim gubitkom suočio se 1993. kda je njegov najbolji prijatelj i kolega River Finiks preminuo usled posledica predoziranja, a ubrzo nakon toga Rivsova sestra obolela je od leukemije. Srećom, ona je uspela da dobije bitku sa ovom bolešću, a glumac je u godinama koje će doći veliki deo zarade poklonio bolnicama specijalizovanim za borbu protiv leukemije.

Kijanu se tokom snimanja “Matriksa, filma kome duguje svetsku slavu zaljubio u koleginicu Dženifer Sim. Ubrzo su saznali da čekaju bebu, i učinilo se da ga je pogledala sreća. Ali, sve je to potrajalo isuviše kratko…

Naime, Dženifer je izgubila dete, devojčicu koju su planirali da nazovu Ava, i to u osmom mesecu trudnoće. Nakon ovog gubitka, par uprkos velikoj ljubavi, nije uspeo da prevaziđe tragediju koja ih je zadesila, pa su se rastali.

Oni su ostali u prijateljskim odnosima, nastavili su da budu jedno drugom velika podrška, ali Dženifer se teško nosila sa gubitkom bebe, zbog čega je bila pod stalnim dejstvom antidepresiva. Tako je i izgubila život – pod uticajem lekova za smirenje zaletela se u tri automobila, izletela iz svog džipa i na mestu poginula. Samo dan pre toga, ona i Kijanu bili su na sastanku. On nije krio nakon ove nesreće da je izgubio svaku želju za ozbiljnim vezama i osnivanjem porodice.

No, upkos svemu – smogao je snage da nastavi dalje, da živi, radi i raduje nas svojim ulogama, a u nekoliko navrata istakao je da je život vredan življenja, uprkos svemu i uprkos svima.