najbolji-prirodni-buster-za-lice-upravo-je-stigao-u-srbiju:-evo-zasto-ga-sve-zene-hvale

Dakle, ako je dobar za imunitet i kompletno zdravlje, nije ni čudo što C vitamin čini čuda kada je reč o koži lica.

Ovaj moćni vitamin osnažuje krvne sudove, doprinosi njihovoj elastičnosti i ubrzava proces zalečenja, medicinski je dokazano da je savršen borac protiv bora, zatim da posvetljuje mesta na kojima je došlo do promene u pigmentaciji kože, ublažava iritacije… Zbog vitamina C je koža hidrirana, a i proizvodi više kolagena.

Ali, trebalo bi da znate koji vitamin C koristite.

Zato je novi Avon serum Anew Vitamin C savršen, jer sadrži koncentraciju od 10 posto vitamina C u jedinstvenoj, patentiranoj formuli. Reč je o veoma isplativom pakovanju, koje je mnogo pristupačnije od preskupih seruma na tržištu, a prve efekte vidite već nakon prvog nanošenja.

„Vitamin C je esencijalni hranljivi sastojak mlade kože, ali ga naše telo nažalost ne proizvodi, zbog čega se apsorbuje iz spoljnih izvora, kao što su hrana i kvalitetni dodaci prehrani. Kod žena, nivo apsorpcije opada sa godinama i zato je novi Anew Vitamin C serum koji nam Avon donosi, pravi moćni saveznik svake žene. Pored svojih prednosti koje ima u borbi protiv bora i finih linija na licu, povećavava proizvodnju kolagena i poboljšava teksturu same kože, a vrlo je jednostavan za upotrebu. Dovoljno je naneti jednu do dve kapi na očišćenu kožu, pre korišćenja kreme – izjavila je dr dermatolog Tamara Maravić.

I ako se pitate zašto je ovaj serum baš toliko poseban, evo odgovora. Njegovi sastojci ostaju aktivni od prve do poslednje kapi.

A ko sve može da ga koristi?

Pa mogu svi. Zbog svog prirodnog sastava mogu da ga koriste i devojčice, ali i žene od 35, 45, 55.

Savršen buster za liceFoto: Profimedia

Zato, vreme čekanja se isplatilo, jer je pred vama savršen, delotvoran i prorodan proizvod koji će ućiniti da zasijate.