najbujnijoj-hrvatici-sve-prekipelo-i-resila-da-pokaze-kako-joj-telo-zaista-izgleda-8222neko-ce-reci-da-je-ova-slika-neukusna-ali-ovo-sam-ja8220

10.04.2019. 09:39

Većina žena ovakvu sliku ne bi objavila ni pod pretnjom, a ona je to uradila svojevoljno i pokrenula lavinu komentara.

Pokazala je kako joj zaista izgleda telo i reakcije su burne Foto: Instagram

Hrvatska plus sajz zvezda Lucija Lugomer objavila je na Instagramu fotografiju svog tela bez šminke, fotošopa i ostalih caka i trikova i za nju je dobila skoro 8.000 lajkova za samo osam sati.

– Ovo sam ja. Lucija. Lucija bez šminke. Lucija bez popravki. Lucija bez dodataka. Lucija s trbuščićem. Lucija s kosom koja nije isfenirana. Lucija u pidžami. Lucija sa strijama i borama. Lucija s nepravilnostima. Lucija koja se ne boji niti sebe niti drugih ….a i dalje je Lucija s osmehom na licu. Neko bi rekao da je ova slika ipak neukusna, a ja ću vam reći da je iskrena…a toga nam jako, baš jaaaako fali! – napisala je i dodala da je puno lažnog savršenstva na Instagramu.

– Pa bih volela da barem danas uzmete malo iskrene i srećne energije…da vas inspiše i opusti. Leto je „iza ugla“ i mnoge žene su već sada pod velikim pritiskom kako će izaći na plažu. Počinju da posmatraju svoje telo u skroz drugačijem pogledu jer se „zimski san“ već i te kako završio. Stani. Udahni. Uživaj. Voli svoje telo, zahvali mu se. Ovo sam ja. Iskrena i srećna! I ne, ne treba mi niko drugi da bi mi to dokazao ili potvrdio – istakla je Lucija.

Lucija je u više navrata dala do znanja da voli svoje obline i da se ne stidi svojih nesavršenosti. Na društvenim mrežama ohrabruje svoje pratiteljke da zavole svoje telo i da se ne zamaraju tuđim mišljenjima, a one su joj na tome bezgranično zahvalne, što joj komentarima podrške uvek stave do znanja.