najglamuroznije-svadbe-fudbalera:-ramos-je-bio-slag-na-torti

16.06.2019. 20:20

Kad se fudbaleri žene, sve pršti od glamura! Ne štedi se, a među svetskim svadbenim spektaklima poznatih sportista je i venčanje sprskog zeta koji na dvodnevnu feštu u srcu romantike nije štedeo.

Od Argentine preko Irske do Srbije- bili su to događaji o kojima se danima pričalo.

Mnogo ljubavi, mnogo luksuza, pa nije moglo da bude drugačije.

PROVERITE DA LI STE EMOTIVNO INTELIGENTNI:

Zatvori

Lionel Mesi i Antonela Rokuzo

Pre dve godine su Lionel Mesi i Antonela Rokuzo ozvaničili ljubav u Rosariju u Argentini. Krunisali su vezu koja je počela od najranije mladosti i poznanstvo koje seže do detinjstva.

Havijer Masćerano, Serhio Romero i Lukas Bija sa suprugama

Venčanje Anntonela i Lionela najavljivalo se godinama, a kad se stvarno desilo, bilo je spektakularno kako se i očekivalo. Tog dana bilo je svetska vest broj jedan.

Viktorija i Dejvid Bekam

Standarde su još 1999. postavili Viktorija i Dejvid Bekam na venčanju u zamku u Irskoj na koje su potrošili milion dolara, a koje je organizovalo 400 radnika.

Mesut Ozil i Amina Gulsa sa prvim parom Turske

Gala je bilo i nedavno venčanje napadača Arsenala Mesuta Ozila i Amine Gulse, organizovano u u Bešiktašu. Gosti su bili brojne poznate ličnosti, a kum ni manje ni više predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan (na slici sa suprugom Eminom). Bračni par je novac od venčanja donirao u humanitarne svrhe.

Lola Smiljanić i Tamara Čupković

U Beogradu je nedavno luksuznu svadbu organizovao dojučerašnji večiti neženja Lola Smiljanić koji je rako “da” Tamari Čupković. Posle crkvenog venčanja usledilo je veselje u poznatom restoranu.

Planeta je ispratila njihova venčanja

Luksuz na svetskom nivou su 2016. priredili Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger koji su građanski i crkveni brak sklopili u Veneciji.

Ana sa ocem

Ana je na venčanju u opštini bila u venčanici od 275 evra, u modelu dizajnera Parkera Farala, a u crkvi se pojavila u haljini Suzi Tarner čija se cena kretala od osam do 10 hiljada evra. Svaki detalj na venčanju odisao je glamurom. Bila je to prava moderna, skupa bajka.