najizazovnija-teniserka-na-teren-je-istrcala-u-bezobrazno-provokativnom-kostimu,-a-svet-ne-moze-da-se-nacudi-zbog-donjeg-dela-–-nosi-ga-bez-blama!

28.06.2019. 10:14

Kanadska teniserka Judžini Bušard juče se pojavila na treningu na Vimbldonu u krajnje kontroverznoj sportskoj opremi koja je izazvala niz reakcija javnosti, baš kao što je to bio svojevremno slučaj sa diskutabilnim kombinezonom Serene Vilijams.

Judžini Bušar Foto: geniebouchard / Instagram

Popularna Džini daleko je od nekadašnje slave, s obzirom da je nekada bila peta na svetu i igrala je finale Vimbldona, a danas nije ni blizu favorita i zauzima skromnu 79. poziciju na WTA listi.

No, ona zna kako da privuče pažnju čitave planete, pa su se medijili raspisali o atraktivnoj 25-godišnjakinji, premda oficijalni mečevi još uvek nisu startovali.

Naime, ona je na trening ovog Gren Slema na trening istrčala u crnom pripijenom kostimu koji je jasno ocrtavao svaki delić njenog tela i presijavao se na jakom suncu dodatno ističiću njenu vitku liniju i atribute.

Ona je u ovom kombinezonu neodoljivo podsećala na „ženu mačku“, a prošle godine u maju na Rolan Garosu Serena Vilijams je šokirala svet u identičnoj opremi.

Sećate li se Sereninog kostima?Foto: Profimedia

Judžinine fotografije u ovom izazovnom izdanju obišle su društvene mreže, a mnogi su osuli i ogroman broj kritika na nju upitavši je „može li bar jednom u životu da se fokusira na tenis?“

No, treba napomenuti da lepa Kanađanka sasvim sigurno neće igrati na samom turniru u ovome, s obzirom na striktna pravila Vimbldona koja nalažu da teniseri i teniserke mogu da nose samo belu odeću i obuću.