najlepsa-ili-najmorbidnija-ljubavna-prica?-slavni-par-doneo-konacnu-odluku:-„kad-dodje-vreme-da-napustimo-ovaj-svet-–-otici-cemo-zajedno!“

23.06.2019. 11:08

Čuveni muzičar Alis Kuper (71) otkrio je da ima pakt o smrti sa svojom suprugom Šeril Godard (61), a isti je nastao usled toga „što ne mogu da prežive jedno bez drugog“.

Alis Kuper sa suprugom Šeril Foto: Profimedia

„Otac metala“ u ljubavi je sa deset godina mlađom suprugom još od 1975, kada su se prvi put upoznali, a za britanski „Mirror“ istakao je da će kada dođe vreme „oni ovaj život napustiti zajedno“.

Više od četiri decenije ljubaviFoto: Profimedia

„Napravili smo dogovor – ne postoji način da preživimo jedno bez drugog“, započeo je priču, pa dodao:

„Ne mogu da živim bez nje. Oduvek smo govorili da neće biti vremena u kome ćemo žaliti što onog drugog nema. Kada god da se to desi, mi ćemo otići zajedno.“

Američki muzičar dodao je i da je „oženjen najsjajnijom devojkom na svetu“ već 43 godine i da nikada nisu ni pomislili na preljubu.

Par se upoznao davne 1975. godineFoto: Profimedia

Kada su Alisa 2017. pitali za tajnu uspešnog braka, on je kratko odgovorio: „Oženi devojku u koju si zaljubljen!“ Tom prilikom otkrio je i da se nikada ne svađaju, kao i da su dan danas „savršen par“.

Kuper i Šeril bračne zavete razmenili su davne 1976, a par ima i troje dece – ćerke Kaliko (38) i Sonoru (27) i sina Dašijela (34).