najlepsi-turcin-proslavio-je-godisnjicu-braka,-a-zbog-ljubavne-poruke-njegove-zene-ceo-instagram-je-u-transu:-ovo-je-da-se-najezite!

01.07.2019. 22:18

Burak Ozdživit, najpoznatiji sprskoj javnosti po ulozi Bali bega u seriji „Sulejman veličanstveni“, važi za jednog od najzdognijih i najlepših glumaca sveta, a posebno je popularnoj u rodnoj zemlji, ali i širom Balkana.

Burak Ozdživit Foto: burakozcivit / Instagram

Buraka su žene zavolele u gore pomenutoj seriji, ali nastavile su da uzdišu za njim i u narednim ulogama, te budno prate i dešavanja u njegovom privatnom životu.

A markantom Turčinu čini se sve ide od ruke – radi posao koji voli, odlično izgleda, ima slavu i novac, ali i ženu koju obožava! Naime, on je nedavno proslavio drugu godišnjicu braka sa koleginicom Fehrije Evsen, a ovom prilikom par je razmenio dirljive i emotivne objave na Instagramu.

Glumac je podelio kolaž fotografija sa venčanja, oko kog se pošteno potrudio, a kako slika govori više od 100 reči, nije imao šta posebno da doda – prosto je u komentaru ostavio datum kada su razmenili zavete, broj 2 i neizostavni emotikon srca.

S druge strane njegova žena je bila nešto romantičnija, pa je uz zajedničku fotografiju napisala: „Uvek me gledaj tako. Volim te“. Kratko i jednostavno, a opet tako puno ljubavi, pa nas ne čudi što je ova rečenica izazvala histeriju na društvenim mrežama i raznežila njihove brojne fanove.

Ova objava u rekordnom roku prikupila je više od milion lajkova, ali i gomilu romantičnih komentara i čestitki, te želja za srećan život.

Podsetimo, Burak i Fehrije u braku su od 2017, a ove godine u aprilu postali su i roditelji sinčila Karana. Zanimljivo je da popularni glumac prisustvovao porođaju svoje žene, a otkrio je da tada nije mogao da zaustavi suze.